Miért nem ismeri fel a QR-kódot a REpont automata?
Szeretném bankszámlára utalni a visszaváltott összeget, de bárhogy tartom, nem olvassa be a QR-kódot.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Most próbálkoztam èn is az ujest városkapui lidlben, de semmi, baszik beolvasni a qr-t.
Ès mivel persze egy automata van az egèsz nem kicsi lidl-re láthatólag, igy mèg próbálkozni sem lehet, mert bakker 20-30 másodperc után már 3-an állnak mögötted.
Az összes mami ès papi jön a 2 darab üvegèvel, teszik bele, ès várják a cetlit minta messiást, hogy mehessenek vele a pènztárhoz. Szóval kb ugyanolyan nagy ütemben termelik a szemetet.
Èn elèggè azt èrzem, hogy az a cèl ennèl a szerencsètlen állami tumornál, hogy minimalizálják a visszautalást.
Kétféle automata van. Az egyik, amin kívül van a szkenner, alátartom a telefont, és beolvassa a kódot. Az nekem működik rendesen. Legfeljebb néha nem ismeri fel elsőre a kódot, akkor beszkennelem még egyszer.
De a másikat, amibe bele kell dugni a lyukba a telefont, azt nem tudom használni. Próbáltam már rengeteg módon szkennelni vele, de nem akarja bevenni a QR kódot. Azt tudja valaki mit kell vele csinálni?
Na, több hónap után nekem ma sikerült először végre beolvastatni a kódot. Számlára utalást kértem. Egyelőre semmit nem kaptam. Az alkalmazás is azt mutatja, hogy 0-át váltottam vissza, és 0 Ft-ot tutaltak.
Hát kiváncsi leszek, hogy megkapom-e valaha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!