Miért nem ismeri fel a QR-kódot a REpont automata?
Szeretném bankszámlára utalni a visszaváltott összeget, de bárhogy tartom, nem olvassa be a QR-kódot.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Sziasztok!
Konkrétan hol az appban a QR kódom?! Már az ideg megesz, egyszerűen nem találom.
Én ma próbáltam ezt az automatát először. Az appot már rég letöltöttem, be is vagyok regisztrálva, a bankszámla adatomat is megadtam. A QR kódot is gyönyörűen megjeleníti.
Az automatánál van a leolvasó. Odatartottam a QR kódot de semmi. Többször próbáltam, több szögben. semmi. Ok gondoltam hátha a végén kell. Bepakoltam az üvegeket. Végeztem. Meg int odatartom, semmi. Kb. fél perc szerencsétlenkedés után egy bolti kuponcetlit nyomtatott ki.
Mit csináltam rosszul?
13/17 És tényleg, köszi!
Egyébként én sem tudtam még beolvasni, én civil szervezetnek szerettem volna adni a pénzt, de akárhogy forgattam a mobilt, nem érzékelte, meg ez az Aldis automata olyan, hogy egy kis üregben van a leolvasó, elég nehéz hozzáférni.
Itt van egy videó róla, nézzétek meg, hátha segít.
Illetve még azt írta valaki egy fórumon, hogy ha sötét téma van a telefonon, az is okozhatja, próbáljátok meg világossal.
Ugyanígy csinálom én is. De hiba tartom oda a QR kódot, vagy semmit nem csinál, vagy azt írja, hogy nem ismerhető fel.
Azóta voltam még egyszer. Ugyanez. Legutóbb két tinicsaj is ugyanúgy szerencsétlenkedett vele mint én, náluk sem fogadta el a gép egyikőjük telefonját sem.
Aztán nem is kérdez semmit az autómata már tolja is kifelé a bolti kupont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!