Aqua vital víz automatát ismeri valaki?
A munkahelyemen van egy, és feltűnt hogy a kevés víz magától eltűnt belőle (biztosan nem használta más) Látom hogy a belsejében van egy tartály ami majdnem tele van, szerintem azt ki kéne üríteni, de nem tudom hogyan, vagy hogy egyáltalán hozzá nyúlhatok e. Gondoltam addig kéne mielőtt ráteszem a következő 19 literes palackot. A szervízt nem hívhatom mivel nem én rendeltem, csak alkalmazott vagyok, a tulaj meg nincs itt, azért kérdezem nincs e valakinek gyorsan ötlete hogy mit tehetnék, egyáltalán kell e bármit is tenni.
Ha senki nem ír ráteszem, mert innom kell, aztán lesz ami lesz, max egy idő után ha mellé megy egy kis víz azt nem nyeli be...
A vízadagoló automatában van egy belső tartály, amiben lévő vizet melegíti fel - hűti le a készülék, attól függően, h a hidegvíz v melegvíz gombot nyomod.
Normális, ha a belső tartályban valamennyi víz van.
Ha magától kifolyik, az már nem mormális. Akkor a felső tartály illesztésénél valamilyen hiba, tömítetlenség van.
Normális esetben 3 havonta a szakszerviz kitisztítja a belső tartályt, olyankor jelezni kell a hibát.
A 19 literes palackot szerencsés hetente cserélni, akkor is, ha nem fogyott ki az utolsó cseppig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!