Miért nem ismeri fel a QR-kódot a REpont automata?
Szeretném bankszámlára utalni a visszaváltott összeget, de bárhogy tartom, nem olvassa be a QR-kódot.
Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Szia! Nekem sem működött, akármilyen sorrendben is próbáltam, de ez tegnap (kedden) volt...
Ebben a cikkben azt írják, hogy szerdától (mától) lehet használni is az alkalmazást... eddig csak letölteni lehetett.
Te mikor próbáltad?
Már két hete használom. Elvileg mindegy, hogy mikor olvasód be a Qr kódot. DE! Van olyan tipusú automata, ami csak akkor ajánlja fel az utalás lehetőségét, ha a beolvasással kezded a folyamatot. (erről a tipusról van szó: [link] )
Nekem eddig mindig beolvasta, de általában az első beolvasásnál érvénytelennek jelzi a fiókomat, addig kell próbálkozni, amíg el nem fogadja. A fenti képen lévő automatán mondjuk tényleg nehezen olvassa be a kódot de előbb-utóbb müködni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!