Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol lehet fürj tojást venni...

Hol lehet fürj tojást venni Budapesten?

Figyelt kérdés
A legjobb lenne a 9. kerületben a boráros ás a corvin környékén, de az is jó a valamelyik metró vonalához közel van. A spárban elméletileg van nem rossz áron, csak hogy melyikben kapható...?

jún. 12. 19:43
 1/7 anonim válasza:
100%
Spart nézd meg mert valóban van, én Újpesten szoktam venni hetente az OBI mellettiben. Ezt most felújították, de amíg kisebb volt is lehetett itt kapni. Remélem azért találsz közelebb is! Vagy kifli.hu rendelést tudnám még ajánlani, de az nem olyan olcsó. Ha találsz ott akciós dolgokat, akkor talán megéri onnan megrendeld. :)
jún. 12. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
AUCHAN
jún. 12. 22:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Spar, de nagyobb piacokon is látni egyre többször
jún. 13. 09:00
 4/7 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló, köszönöm a tuti tippet! Majd elnézek oda. Nincs messze a régi sulimtól, szóval eltalálok oda. Aztán majd nézelődök közelebbi spárokban is.
jún. 13. 09:24
 5/7 anonim válasza:
Auchan - t próbáld meg, igaz, messze van, de ha van, akkor ott van.
jún. 25. 10:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem visszajelzést adni. Az obi melletti újpesti spárban tényleg volt. Meg közben az óbudai auchanban is láttam.
jún. 26. 02:45
 7/7 anonim válasza:
A budaörsi Auchanban árulnak fürj tojást. Feltételezem a többiben is lehet kapni.
jún. 28. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!