10 tételért 4200 forintot fizettem. Hol lehet a hiba? Milyen szakmát tanuljak, milyen munkahelyre menjek el dolgozni és milyen pozícióba, hogy ezeket az árakat meg tudjam fizetni? Milyen munkával lehet ennyit keresni?
(Mellesleg mindenből a legolcsóbbat! Ezért tart több 10 percig míg bevásárolok, mert mindenből a legolcsóbbat veszem! És így jött ki az ár!)
2 db fagyasztott spenót (2*450g)
1 db legolcsóbb sonkaszelet (100g)
10 db tojás
1db márkátlan parenyica sajt
1 csomag hónapos retek (300g)
1 db torma (200g, NEM univer vagy ilyesmi)
1 db sárga répa
2 fehér paprika
1 kápia paprika
1 csomag koktél paradicsom (250 g, akciós)
4200 ft.
CNC gépkezelő vagyok, friss iskolával, 1 éves tapasztalattal nettó 350K.
Nem a fizetésemet keveslem, hanem az árakat sokallom!
Milyen szakmát tanuljak ki, hogy legközelebb Serrano sonkát vehessek, Univer tormát vehessek és legalább 2 kápiát?
Komolyan kérdezem...
Van egy cukrász szakmám még a CNC-s mellett, de ott még kevesebbet akartak volna fizetni.
Egész olcsón kijött! Melyik bolt ez?
2 fagyasztott spenót a Lidlben 1200.. Sonka legolcsóbb 100gr 400ft, 100gr sajt 600ft, már a felénél vagyunk pénzben és még a tojásnál, tormánál sem tartunk.
Tavaly augusztusban koltoztunk 2 gyerekkel Nemetorszagba, tehat friss tapasztalattal mondhatom, meg magasabb rezsi es szolgaltatas arak mellett is jobban ki lehet jonni.
Alberlet rezsivel egyutt 1000 EUR nekunk, kocsi, benzin plusz elofizetesek 500 EUR, gyerekekre elmegy 500 korul, de azt fedezi a Kindergeld, ami itt 500 EUR, nem 26 ezer Ft mint otthon. Azert kerulnek ennyibe, mert zeneiskolaba, plusz magantanarhoz is jarnak, nem vegetalni jottunk ki.
Az eddig 2000 EUR es meg mindig marad a kettonk fizetesbol kb 3000 EUR minden masra.
Szoval nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal jobban megeri kint. Parom sima raktaros, en sima konyvelo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!