Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Az milyen kenyérsütési hiba...

Az milyen kenyérsütési hiba (bolti kenyér, nem házi), ha az ember belenyomja az ujját és ott marad a mélyedés?

Figyelt kérdés
Nincs megkelesztve? Nincs rendesen megsütve? Silány az alapanyag? Túl sok az adalék?

2023. máj. 8. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sületlen:)
2023. máj. 8. 09:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azon a részen nem sült meg.

A legtöbb pékségben már programmal sütik a kenyeret.

2023. máj. 8. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
A méregdrága, kisüzemi, minőségi kenyerek kivételével gyakorlatilag az összes ilyen, a csomagoltak meg aztán végképp. Ez már egészségkárosító is lehet.
2023. máj. 8. 09:57
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Én egyszer vettem olyan kenyeret amiben belevolt sütve egy villáskulcs.
2023. máj. 8. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Off: én attól mászok a falra, amikor a kenyértészta túl levegős. Ahol lehet, használom a bolti szeletelőt, mert gyakran féltenyérnyi lyukak vannak a kenyérben.
2023. máj. 8. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
49%
Tul sok adalekanyag miatt extrasok levego van benne
2023. máj. 8. 17:23
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!