A (Bp. III.) Szentendrei úti Lidlben miért szüntették meg a gyerek bevásárló kocsikat?
A helyettük beállított gurulós kosarak nagyon mélyek, nem mindenkinek könnyű lehajolni, a nagy bevásárlókocsi viszont túl nagy kisebb vásárláshoz.
A pomázi Lidlben megmaradtak.
Őszintén szólva örülök neki, ugyanis nagyon zavaró, amikor 7 éves Pistike rohangál vele és juszt a lábamnak tolja - nem egyszeri alkalom.
Aztán anyuka van kiakadva, amikor finoman elküldöm őket az f..ba.
Valószínűleg ott gondot okozott, nem volt elég hely, hogy még azt is tologassák a gyerekek.
4es sima kosárba senki se ültesse a gyerekét, abba mások ételt raknak, ki tudja, hogy mibe lépet bele a gyerek. Gondolom te sem raknád olyan helyre a dolgaidat amiben előtte ürülékes cipővel voltak.
Szerintem gyerek, viselkedés és nevelés, illetve a szülő figyelmén van itt inkább a hangsúly.
Pozitív: Láttam már olyat, hogy anyuka kevés dolog vett és mondta szépen a kislánynak ezt is rakd be azt is és adogatta anyuka dolgokat és mindig mondta merre mennek és figyelt a gyerekre.
Negativ: Nagy sor a mindkét pénztárnál a gyerek a körbe korbe rohangált egy kisebb kört leirva a tömeg végett, akár baleset is lehetett volna szülő nem szólt rá, nem is ment oda hozzá.
Más szintén nagy tömeg, több nehezen mozgó idős ember a gyerek össze vissza rohangálva egy adott blok körül orditva anya-anya, miközben anyuka a másik soron nézelődik teljes nyugodságban, már az ott dolgozók arcán is láttam némi nem tetszés.
Összességében jó dolog a gyerek bevásárló kocsi feltéve, hogy szülő figyelemmel kíséri a gyereket és irányítja öt,vagy éppenséggel kicsit "tanító" jelleggel használják a lehetőséget.
Az a baj, hogy nagyon sokan mintha arra használnák a lehetőséget, hogy a gyerek elfoglalja magát és ez valóban zavaró lehet a többi ember számára és a gyermek számára is veszélyes lehet.
Összességében egyetértek, hogy megszüntették és semmibaj nem lenne, ha minden szülő figyelne a gyerekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!