Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Lidlben, (Auchanban, Aldiban...

A Lidlben, (Auchanban, Aldiban, Tescoban stb.) fürtös paradicsom vásárlása esetén le szabad szakítani a termést a száráról a mérlegelés előtt?

Figyelt kérdés

Van erre valamilyen szabályozás, előírás?

Mert ha vesz az ember 1kg fürtös paradicsomot, akkor közel 10 dekát kifizet az ember paradicsom árban a semmirevaló szárakért.

Te hogy csinálod?

2023. okt. 25. 21:33
A kérdező szavazást indított:
Én mindig leválasztom a száráról, és úgy teszem a mérlegre a paradicsomot
Én soha nem választom külön, együtt a szárával teszem a mérlegre a paradicsomot
42 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
Ha pár darabot veszek, akkor le szoktam szedegetni egyesével, amelyik szimpatikus. Ha annyit vagy többet veszek, amennyi egy száron van, akkor nem szedegetem le egyesével. A szár súlya amúgy is annyira jelentéktelen, pár forint különbséget ha jelentene.
2023. okt. 25. 21:41
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
2 darabnál sem szakítom le, a szár tartja benne a lelket, hogy ne menjen olyan hamar tönkre.
2023. okt. 25. 21:59
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Az a helyzet, hogy van egy árú amit adott áron kínálnak adott kiszerelésben.

Ha szigorúan ezt nézzük, nem alakíthatod át neked kedvezőbb kiszerelésüre.

A példa sántít, de a felvágottnál sem az első szeletre ragasztják a vonalkódot, hanem a csomagolásra amit szintén kifizetsz hús árban. A hagymát sem pucolhatod meg, mert csak a belseje kell.

A szölőt sem szemezheted le stb. stb.

2023. okt. 25. 22:07
 4/18 anonim ***** válasza:
97%

A paradicsomról nem szoktam.

De a karfiolról szelektálok néhány levelet, ha vastagon van rajta.

2023. okt. 25. 22:36
 5/18 anonim válasza:
86%
Az a 3 ft, amit megspórolsz Dagobert bácsi, nem ér annyit, hogy összeplöttyedjen a paradicsom.
2023. okt. 25. 23:29
 6/18 anonim ***** válasza:
69%
Az a paradicsomfajta úgy marad hosszabb ideig friss, ha rajta van a fürtön. Eszem ágában nem lenne leszakítani róla. Az a fürt annyit nyom, mint a héja kb., azaz semennyit! De ha ennyire spúr valaki, akkor hámozza is meg, hátha megspórol vele 1 Ft.-ot. Nekem mindegy, mert nem én csinálok magamból hülyét a meleg előtt!
2023. okt. 26. 03:28
 7/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem. A narancsot se hámozom meg.
2023. okt. 26. 05:16
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
#7 Hát még a banánt. :D Pedig annak szerintem legalább a 40-50%-a héj. De majd lemérem, ha kimásztam az ágyból.
2023. okt. 26. 05:55
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező! Az a termék úgy van beárazva. Az oldalanak is a fele csont, mégis drágább, mint a comb.

Nem lőnek fülön, ha leszedegeted, fe hibás a gondolkodásod.

Legyen egy kiló 1 pénz. Ha szár nélkül afnák, akkor 1,50 lenne.

2023. okt. 26. 06:18
 10/18 anonim ***** válasza:
12%
Le ne szakítsd, mert ha meglátják küldik a biztonságiakat.
2023. okt. 26. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!