Csak jelzem kedves fekete antal lászló, hogy letiltottalak.
Nem véletlenül írtam a neved csupa kisbetűvel. Ne stapáld magad azzal, hogy privát üzenetekben nyilvánulsz meg bunkó módon, mert már nem kapom meg őket.
Én a 32-es mellett vagyok. A felhasználónév, főleg hogy a toplistában nyilvánosan is megjelenhet, sőt a kérdéseknél anonimként megjelenés is külön beállítás, nem az az alap.
A regisztráló vállalta, hogy a felhasználóneve megjelenhet nyilvánosan az oldalon.
A gyakori fejlesztői is dönthetnének úgy akármikor, hogy törlik ezt a lehetőséget a kódból és minden felhasználónév megjelenik minden eddig megírt válasznál. A felhasználóknak pedig nem lenne joga pampogni, mert ezt vállalták regisztrációnál. (Tudod az a szép hosszú dokumentum, "apróbetűs" részekkel, amit mindenki elfogad, de sosem olvas el...)
Az az adott felhasználó hülyesége, ha a valós nevét adta meg felhasználónévnek.
Ha pedig más a felhasználóneve, csak az üzenetben írt alá, az méginkább a saját hülyesége, illetve ilyen esetnél volt már pereskedés, a bíróság ott is megítélte (majd előkeresem ha gépnél vagyok, most telefonról írok), hogy az ilyen félnyilvános fórumok üzenet funkciója, a "technikai sajátosságaik" alapján nem tartoznak a levéltitok oltalma alá.
32-es vagyok!
Az illetőnél feltüntetett név a felhasználóneve. Ő ezt adta meg regisztrációkor, teljesen nyilvános, azért is jutott tudomásomra. Nem vesztünk össze, csak igen mocskos volt a szája, amikor írt nekem privát üzenetet, amit én nyilván nem hagytam annyiban. Nem vagyok én ehhez szokva, jól nevelt embernek tartom magam, aki ráadásul normálisan tud kommunikálni - szinte - bárkivel. Fel sem tudom fogni, hogy valaki azért írjon nekem undormányokat, mert nem vagyok LIDL bolt párti. Még jó, hogy nem üt agyon... :)
Tudod ilyenkor szoktam azt érezni, hogy minél jobban megismerem az embereket, annál jobban kedvelem az állatokat. :D
Szóval Kedves 34-es! Nyugodtan jelentsél fel! Nem bánom, állok elébe. Én nyugodtan fogok aludni ezek után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!