Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szeretitek a lidl-t?

Szeretitek a lidl-t?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért?

2023. szept. 22. 18:30
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
59%
rohadt idegesítő, hogy ott bénáznak előtted a rohadt applikációval a béna vevők...
2023. szept. 27. 17:27
 32/44 anonim ***** válasza:
81%

Csak jelzem kedves fekete antal lászló, hogy letiltottalak.

Nem véletlenül írtam a neved csupa kisbetűvel. Ne stapáld magad azzal, hogy privát üzenetekben nyilvánulsz meg bunkó módon, mert már nem kapom meg őket.

2023. szept. 27. 19:37
 33/44 anonim ***** válasza:
68%
Kifejezetten.
2023. okt. 2. 09:47
 34/44 anonim ***** válasza:
0%
32-es, téged jelenteni foglak, mert nincs hozzá JOGOD, hogy bárkinek a nevét nyilvánosban kiírjad!!! Mit képzelsz te magadról, mi???
2023. okt. 2. 09:48
 35/44 anonim ***** válasza:
63%
Engem is idegesít ez a sok elektronikus mókázás. Jobb a készpénz.
2023. okt. 2. 09:49
 36/44 anonim ***** válasza:
17%
32-es, mellesleg az illető csinálható új fiókot és ne csodálkozz, ha kioszt téged alaposan. Nem tudom, min vesztetek össze, de ezzel szabályt szegtél, az illető NEM járult hozzá, hogy kiírd a nevét nyilvánosban!!! Én mellette ki fogok állni, te meg leállsz...
2023. okt. 2. 09:51
 37/44 anonim ***** válasza:
76%

Én a 32-es mellett vagyok. A felhasználónév, főleg hogy a toplistában nyilvánosan is megjelenhet, sőt a kérdéseknél anonimként megjelenés is külön beállítás, nem az az alap.

A regisztráló vállalta, hogy a felhasználóneve megjelenhet nyilvánosan az oldalon.

A gyakori fejlesztői is dönthetnének úgy akármikor, hogy törlik ezt a lehetőséget a kódból és minden felhasználónév megjelenik minden eddig megírt válasznál. A felhasználóknak pedig nem lenne joga pampogni, mert ezt vállalták regisztrációnál. (Tudod az a szép hosszú dokumentum, "apróbetűs" részekkel, amit mindenki elfogad, de sosem olvas el...)

Az az adott felhasználó hülyesége, ha a valós nevét adta meg felhasználónévnek.

Ha pedig más a felhasználóneve, csak az üzenetben írt alá, az méginkább a saját hülyesége, illetve ilyen esetnél volt már pereskedés, a bíróság ott is megítélte (majd előkeresem ha gépnél vagyok, most telefonról írok), hogy az ilyen félnyilvános fórumok üzenet funkciója, a "technikai sajátosságaik" alapján nem tartoznak a levéltitok oltalma alá.

2023. okt. 2. 17:58
 38/44 anonim ***** válasza:
68%
Messziről egy kicsit.
2023. okt. 3. 09:27
 39/44 anonim ***** válasza:
68%

32-es vagyok!

Az illetőnél feltüntetett név a felhasználóneve. Ő ezt adta meg regisztrációkor, teljesen nyilvános, azért is jutott tudomásomra. Nem vesztünk össze, csak igen mocskos volt a szája, amikor írt nekem privát üzenetet, amit én nyilván nem hagytam annyiban. Nem vagyok én ehhez szokva, jól nevelt embernek tartom magam, aki ráadásul normálisan tud kommunikálni - szinte - bárkivel. Fel sem tudom fogni, hogy valaki azért írjon nekem undormányokat, mert nem vagyok LIDL bolt párti. Még jó, hogy nem üt agyon... :)

Tudod ilyenkor szoktam azt érezni, hogy minél jobban megismerem az embereket, annál jobban kedvelem az állatokat. :D

Szóval Kedves 34-es! Nyugodtan jelentsél fel! Nem bánom, állok elébe. Én nyugodtan fogok aludni ezek után is.

2023. okt. 3. 16:16
 40/44 anonim ***** válasza:
76%
Tényleg, most már megnézem, hogy ez a fazon a toplistán hol szerepel. ;)
2023. okt. 3. 16:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!