Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szeretitek a lidl-t?

Szeretitek a lidl-t?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért?

2023. szept. 22. 18:30
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%
Elszaladt a ló a lidl-l. Inkább az Aldi-t választom.
2023. szept. 24. 22:23
 22/44 anonim ***** válasza:
57%

19# ne haragudj, de nem minden ember olyan mint a szüleid.

Erről pedig nem a lidl applikáció tehet.

Az én szüleim is hetvenen felül vannak és megtanultak kezelni ilyen dolgokat technikai újdonságokat. Igaz, nekik sem ment könnyen, de mindenkinek újdonság és bele kellett tanulniuk.

Ez nem korfüggő dolog, hanem az érdeklődés hiánya.

Egészségügyi romlás miatt meg bárki érintett lehet, szóval ez sem kifogás, mint ahogy a legújabb teló sem, hiszen nemcsak ájfon 15 el lehet fogni az applikációt.

Semmilyen megkülönböztetés nincs, ez csak a te fejedben van, meg az elmaradott szüleidében.

Inkább segíts nekik hogy haladjanak a korral. Én is ezt tettem, és lám, boldogulnak, autót vezetnek utazgatnak szervezkedik az életüket ugyanúgy mint mindenki más is.

2023. szept. 25. 00:32
 23/44 anonim ***** válasza:
59%

"19# ne haragudj, de nem minden ember olyan mint a szüleid."

Ne haragudj, de ez nem érdekel. Az olyan dolog, amit nem minden réteg tud elérni (mindegy, hogy miért), az igenis megkülönböztetés. Ha egyetértesz ezzel, ha nem.

2023. szept. 25. 04:58
 24/44 nemaRendőrség ***** válasza:
73%

Appot támadni nincs sok értelme.

Spar, tesco, coop stb ugyanez.

Tesco mondjuk kiküldi postán is, de vannak speciális villám/hétvégi kedvezmények.

Sparban viszont a myspar árat írják ki nagybetűkkel…

2023. szept. 25. 08:21
 25/44 anonim ***** válasza:
40%

23# az a te problémád hogy téged ez nem érdekel, nem az enyém.

Aki kimarad, az lemarad! Tartja a mondás.

Legegyszerűbb mindig mutogatni a másikra meg hibáztatni, mint felzárkózni.

Tudod, az marad életben, aki alkalmazkodik a változásokhoz, nem az, aki a legerősebb legokosabb.

Ez a jövő, ha tetszik neked, ha nem, sorra minden üzlet bevezeti.

Nem lehetsz ennyire életképtelen negyvenes ötvenes létedre.

2023. szept. 25. 09:03
 26/44 anonim ***** válasza:
65%

#19 Azért elég ritka manapság az, akinek nincs okostelefonja. És bocs, de a 75 éves nagynéném és 65 éves anyukám is tudja használni.

Én annyit nem szeretek az appban, hogy folyton akkor jön rá a frissíthetnék, mikor már a kasszához mennék, meg hogy minden kupont külön aktiválni kell, hogy megkapd a kedvezményt.

2023. szept. 25. 09:58
 27/44 anonim ***** válasza:
40%

"Azért elég ritka manapság az, akinek nincs okostelefonja. És bocs, de a 75 éves nagynéném és 65 éves anyukám is tudja használni."

Ez most megint kit érdekel? Nem ez a lényeg, hanem az, hogy megkülönböztetés és kész. A lényegre figyelj és gondolkodj...!

"Spar, tesco, stb ugyanez."

Ott van fizikailag kártya is, amit nem a vásárló szerez be a saját költségén és tartja fenn hozzá a feltételeket szintén a saját költségén, hanem a bolt biztosítja számára, hogy lehetőség szerint nála vásároljon.

"Nem lehetsz ennyire életképtelen."

Ez nem életképtelenség kérdése. Nem láttok tovább az orrotoknál, és ez nagyon sajnálatos...

2023. szept. 26. 03:52
 28/44 anonim ***** válasza:
72%

Én nem szeretek kártyákkal vacakolni, mikor a mobil mindig nálam van, a kártyák meg nem biztos. Elég gyakran előfordul, hogy tárca sincs nálam, csak a telefon.

Ráadásul a Lidl app-ban személyre szabott kuponok is vannak pl. születésnapra, ami egy sima kártyával nem lehetséges. Ez nem diszkrimináció, csak akciók. Az is diszkrimináció akkor, ha az ujságból kivágott kuponra kapsz kedvezményt, mert az újság nem elérhető mindenkinek.

2023. szept. 26. 11:43
 29/44 anonim ***** válasza:
76%

"személyre szabott kuponok is vannak pl. születésnapra, ami egy sima kártyával nem lehetséges."

De igen, lehetséges. Pennynél például működik a dolog, a DM-nél is és a SPAR-nál is. Mobil nélkül, csak kártyával.

"Az is diszkrimináció akkor, ha az ujságból kivágott kuponra kapsz kedvezményt, mert az újság nem elérhető mindenkinek."

Ezt nehogymár összehasonlítsd a mobilappal. Ezt nagyon megerőszakoltad, ugye tudod?

Mintha azt mondtad volna, hogy az is diszkrimináció, hogy például a LIDL nem minden településen nyitott boltot. Jujjj... :)

"Én nem szeretek kártyákkal vacakolni, mikor a mobil mindig nálam van, a kártyák meg nem biztos."

Éppen ezért nem kellene különbséget tenni. Járjanak ugyanazok a jogok kártya esetén, mint mobil esetén.

Én a magam részéről a mobilomat szoktam otthonhagyni. Azzal nem kötöttem házasságot, a kártyáimmal viszont igen. :D

2023. szept. 27. 03:34
 30/44 Hussaro Hungaricus ***** válasza:
67%

Nehogy már azon vitázzatok, minek hívjuk az applikációszükségletet. Ne hívjuk frissmobilos felsőbbrendűségnek, de azért láttam már konfliktust amiatt, mert a papa nem tudta kezelni a saját mobilját és az eladónak kisebb gondja is nagyobb volt annál, minthogy frissítgesse az agresszív öregnek a telóját.

A lényeg, hogy ennél rosszabb kedvezményrendszer nincs hazánkban - szerintem.

Aktiválgatnod kell ahelyett, hogy minden kedvezmény automatikusan működne, majd ha újra használod, ahhoz is, közben vannak kuponok, amik le vannak még zárva...

Vásárlás során pedig a Lidl Plus beolvasása bekavarhat a termékleolvasásba - be is kavar sokszor.

2023. szept. 27. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!