Jobban szeretitek a csomagautomatás, csomagpontos átvételt, mint a házhoz szállítást futárral?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 11:45
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
23 szavazat
1/5 anonim válasza:
Igen, jobban szeretem, csak sajnos nem mindig mindenhonnan lehet. Nem kell otthon vagy munkahelyemen lennem az adott időszakban, hanem akkor megyek érte, amikor szeretném. A pegjobb a szabadtéri automata, mert ott még nyitvatartáshoz sem kell igazodni.
2/5 anonim válasza:
Igen. Bár e tekintetben egyre jobb a helyzet, még mindig vannak futárok, akik kiszámíthatatlanok. Nem azon a napon jönnek, késnek, pont rosszkor érkeznek meg, stb. Az automatához akkor megyek, amikor akarok, biztos van nálam elég pénz, és nem is köszön el bunkó módon, ha nem kapott borravalót.
3/5 anonim válasza:
Igen, onnan bármikor felvehetem a csomagon, nem kell várni a futárra
4/5 anonim válasza:
Én a házhozszállítást jobban szeretem, nekem az a kényelmesebb. Mivel az esetek 99%-ban fixen otthon vagyok vagy a feleségem, ezért ez kényelmesebb mint átbumlizni a városon az automatához.
5/5 Hintalow válasza:
Jobban szeretem, mert váltakozva dolgozom otthon ès home officeban, marhára nem tudom, hogy amikor a futarnak sikerül erre jarnia, èppen hol leszek.
Viszont csomagautomata pl. Emag ès alza is van a lakasomtól kb 80 mèterre a spar oldalában, szóval elèg egyèrtelmű a dolog :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!