Visszavihetem a törött túrórudit a spárba?
Visszaviheted. De bizonyítanod kell, hogy szándékos rongálás történt. Két tanu is kell hozzá, hogy te teljesen sértetlen rudakat vettél el a hűtőpúltról, hogy a kasszaszalagra helyezéskor is még sertetlen volt. Továbbá azt is, hogy a pénztáros társtettesei elterelték a figyelmedet a rongálásról, így nem vehetted észre.
Az ilyen cselekmények esetén a várható hatósági reakció kettőtől hat percig tsrtó röhögés, térdcsapkodás, a bezárt diliház felemlegetése.
Oké, az egy dolog, hogy - ha igaz a történet - most kicserélték. De ez tipikusan olyan dolog, amiért nekem eszembe nem jutna visszamenni. Nyilván ha ripityára van törve, azt már akkor érzem, mielőtt a kosárba raknám. De az, hogy 2, vagy 3 részbe törik, semmit nem ront az élvezeti értékén. Meg aztán amennyi idő visszavinni, és kicseréltetni, az alatt rég megenném. :D
Egyébként meg nem véletlen, hogy önkiszolgáló pénztárban szoktam fizetni. Ott egyrészt a saját tempómban pakolhatok, másrészt meg pont az ilyen problémákat sikerül elkerülnöm.
Ha tényleg igaz, és vissza cseréltek, akkor is jót röhöghettek a dolgozok a kérdezőn a háta mögött…
Ilyen ez, a vevőnek mindig igaza van…
Azért abba is gondoljunk bele, valakiben mekkora világválságot indikált az esemény.
Dühtől fortyogva bandukolt hazafelé, talán már útközben kiírta fájdalmát a Gyakori Kérdésekre.
Azért ez mégis tűrhetetlen!
Mekkora kár továbbá, hogy a Túró Rudi fogyasztása eddig egy élvezettel járó szertartás volt.
Most már oda a lelki béke... Ahányszor meglátja emberünk a piros pöttyöket, rossz érzések törnek felszínre. Mérgező a tudat, hogy milyen tortúrón kellett átmenni a múltban.
Szerintem ezért valakinek felelni kéne!
Amerikában kevesebbért is pereltek már be áruházláncot, lelki trauma okozása miatt.
#34 😂😂😂
Ha ez a kérdés igaz annyit tudok mondani
Tipikus magyar pipogya ember 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!