Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Visszavihetem a törött túrórud...

Visszavihetem a törött túrórudit a spárba?

Figyelt kérdés
Direkt ellenőrizni szoktam, hogy egyik túrórudi se legyen repedt mielőtt a kosárba teszem, és a pénztáros figyelmét is fel szoktam hívni hogy óvatosan bánjon a túrórudival. Ennek ellenére amikor hazajöttem vettem észre hogy meg van nyomódva a túrórudi. Szerintem direkt benyomták a kasszában bosszúból , mert zavarta hogy szóltam. Vissza tudom vinni így hogy kicseréljék nem töröttre? A számla megvan.

2023. jún. 26. 17:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

Visszaviheted. De bizonyítanod kell, hogy szándékos rongálás történt. Két tanu is kell hozzá, hogy te teljesen sértetlen rudakat vettél el a hűtőpúltról, hogy a kasszaszalagra helyezéskor is még sertetlen volt. Továbbá azt is, hogy a pénztáros társtettesei elterelték a figyelmedet a rongálásról, így nem vehetted észre.

Az ilyen cselekmények esetén a várható hatósági reakció kettőtől hat percig tsrtó röhögés, térdcsapkodás, a bezárt diliház felemlegetése.

2023. jún. 29. 08:52
 32/36 anonim ***** válasza:
100%

Oké, az egy dolog, hogy - ha igaz a történet - most kicserélték. De ez tipikusan olyan dolog, amiért nekem eszembe nem jutna visszamenni. Nyilván ha ripityára van törve, azt már akkor érzem, mielőtt a kosárba raknám. De az, hogy 2, vagy 3 részbe törik, semmit nem ront az élvezeti értékén. Meg aztán amennyi idő visszavinni, és kicseréltetni, az alatt rég megenném. :D

Egyébként meg nem véletlen, hogy önkiszolgáló pénztárban szoktam fizetni. Ott egyrészt a saját tempómban pakolhatok, másrészt meg pont az ilyen problémákat sikerül elkerülnöm.

2023. jún. 29. 11:13
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg igaz, és vissza cseréltek, akkor is jót röhöghettek a dolgozok a kérdezőn a háta mögött…

Ilyen ez, a vevőnek mindig igaza van…

2023. jún. 29. 11:17
 34/36 Szervizmérnök úr ***** válasza:
100%

Azért abba is gondoljunk bele, valakiben mekkora világválságot indikált az esemény.

Dühtől fortyogva bandukolt hazafelé, talán már útközben kiírta fájdalmát a Gyakori Kérdésekre.

Azért ez mégis tűrhetetlen!

Mekkora kár továbbá, hogy a Túró Rudi fogyasztása eddig egy élvezettel járó szertartás volt.

Most már oda a lelki béke... Ahányszor meglátja emberünk a piros pöttyöket, rossz érzések törnek felszínre. Mérgező a tudat, hogy milyen tortúrón kellett átmenni a múltban.

Szerintem ezért valakinek felelni kéne!

Amerikában kevesebbért is pereltek már be áruházláncot, lelki trauma okozása miatt.

2023. jún. 29. 12:21
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Az is előfordulhat, hogy a tárgyi bizonyíték megsemmisült. Elmajszolta bánatában.
2023. jún. 29. 12:26
 36/36 anonim válasza:

#34 😂😂😂

Ha ez a kérdés igaz annyit tudok mondani

Tipikus magyar pipogya ember 😂

2024. márc. 25. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!