Törött kézzel munka nélkül?
Figyelt kérdés
munkaviszonyom megszűnt jövő héten kezdtem volna az új helyen(fizikai munka)de így nem tudok Ilyen helyzetekre van megoldás?kölcsönkérésen kívül..#munka törés
2022. szept. 14. 22:29
1/10 anonim válasza:
Táppénz alatt nincs felmondas.
2/10 anonim válasza:
Várd meg amíg meggyógyul.
Szívesen.
4/10 A kérdező kommentje:
megmondom a boltban
2022. szept. 14. 23:02
5/10 anonim válasza:
Azt fél kézzel is meg lehet oldani.
Láttam olyat aki körfűrészt is félkézzel használta mert másik csuklónál hiányzott.
6/10 A kérdező kommentje:
nekem nagyháztartási gépeket kéne komissiózzak
2022. szept. 14. 23:11
7/10 anonim válasza:
Régi helyemen minden raklapon volt úgyhogy békával vagy targoncával vittük.
Rakalpostul befért fóliázógépbe úgyhogy sosem emeltük kézzel.
8/10 A kérdező kommentje:
itt kézzel kell meg kis 3.5es furgonokkal hozzák csurig ömlesztve,de beszélhetünk még erről
2022. szept. 15. 00:25
9/10 anonim válasza:
Van megoldás! Nem a fideszre kell szavazni! Aztán lesz normális betegellátás meg táppénz. Szomszédom a fél karját levágta láncossal, így nem tud már dolgozni. A fideszes rokkantsági 18.000ft neki havonta! A fidesz szerint ennyiből meg lehet élni!
10/10 A kérdező kommentje:
1:szarok a fideszre,amúgy nek rájuk szavaztam,a masik meg hogy milyen táppénz,a munkaviszonyom megszűnt már mikor eltörtem honnét kellene ilyenkor táppénzt kapni?😆amugy azóta minden happy egy fél évig kínlódtam vele,márciusban tudtam újra munkába állni,és hálistennek egy nagyon jó normális munkahelyen.A kezem meg mintha semmi se történt volna vele😍
2023. jún. 26. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!