Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Visszavihetem a törött túrórud...

Visszavihetem a törött túrórudit a spárba?

Figyelt kérdés
Direkt ellenőrizni szoktam, hogy egyik túrórudi se legyen repedt mielőtt a kosárba teszem, és a pénztáros figyelmét is fel szoktam hívni hogy óvatosan bánjon a túrórudival. Ennek ellenére amikor hazajöttem vettem észre hogy meg van nyomódva a túrórudi. Szerintem direkt benyomták a kasszában bosszúból , mert zavarta hogy szóltam. Vissza tudom vinni így hogy kicseréljék nem töröttre? A számla megvan.

2023. jún. 26. 17:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
94%
Persze, nyugodtan vidd vissza, had röhögjön mindenki ezen a katasztrofális, embertelen rudigyalázáson. Viszont fenn áll az esélye, hogy a következő vásárlásaid során egyéb, netán súlyosabb balesetek is fognak történni. Persze csak és kizárólag véletlenül. Azokat is vidd majd vissza, már várni fognak.
2023. jún. 26. 18:13
 12/36 anonim ***** válasza:
93%

Más íze lesz ha törött?:)

Mennyi gondot képesek emberek saját maguknak okozni.:)

2023. jún. 26. 18:17
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
Elmebeteg vagy?
2023. jún. 26. 18:51
 14/36 anonim ***** válasza:
96%

Akkor viddvissze.

Biztosan azért nem érzem át a problémádat, mert én megenni szoktam a túrórudit, nem a prosztatámat izgatom vele.

2023. jún. 26. 19:00
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Vidd a balesetire!
2023. jún. 26. 19:13
 16/36 anonim ***** válasza:
94%
Annyira irigylem az ilyen nyomorultakat, mint a kérdező! Ha valós a történet azért, ha kitalált trollkodás akkor azért - mindenképp túl sok szabadideje van. Bárcsak nekem lenne belőle annyi, hogy hü.lyeségeket írkáljak...
2023. jún. 26. 20:03
 17/36 A kérdező kommentje:

Nem hülyeség! Te szívesen ennél a túrórudit úgy, hogy potyognak a csokidarabok mindenhova, és ki kell halász do a töredékeket a csomagolásból? Pontosan ezért szoktam szólni a pénztárban hogy óvatosan kezeljék a túrórudit …

Visszavittem és kicserélték. Nem nagy ügy.

2023. jún. 26. 20:13
 18/36 anonim ***** válasza:
93%
Én a kasszás helyében elkűldenélek a halál vervörös.. oda! 👍😉
2023. jún. 26. 20:15
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
😱🤦‍♀️
2023. jún. 26. 20:17
 20/36 anonim ***** válasza:
13%

Most miért baj, ha a kérdezőnek ez a heppje? Sokkal szánalmasabb a jólmegmondom sok okoskodó válasz.

16 - azt honnan tudod, mennyi szabadideje van? Lehet, fél év alatt ez az egyetlen kérdése. Azért, mert 3 percet rászánt erre a kérdésre, már annyira ráér? Fura elképzeléseid vannak.

Ahogy látjuk, itt a gyakorin nem érdemes kérdezni.

2023. jún. 26. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!