Direkt ellenőrizni szoktam, hogy egyik túrórudi se legyen repedt mielőtt a kosárba teszem, és a pénztáros figyelmét is fel szoktam hívni hogy óvatosan bánjon a túrórudival. Ennek ellenére amikor hazajöttem vettem észre hogy meg van nyomódva a túrórudi. Szerintem direkt benyomták a kasszában bosszúból , mert zavarta hogy szóltam. Vissza tudom vinni így hogy kicseréljék nem töröttre? A számla megvan.
Persze, nyugodtan vidd vissza, had röhögjön mindenki ezen a katasztrofális, embertelen rudigyalázáson. Viszont fenn áll az esélye, hogy a következő vásárlásaid során egyéb, netán súlyosabb balesetek is fognak történni. Persze csak és kizárólag véletlenül. Azokat is vidd majd vissza, már várni fognak.
2023. jún. 26. 18:13
12/36 anonim válasza:
Más íze lesz ha törött?:)
Mennyi gondot képesek emberek saját maguknak okozni.:)
2023. jún. 26. 18:17
13/36 anonim válasza:
Elmebeteg vagy?
2023. jún. 26. 18:51
14/36 anonim válasza:
Akkor viddvissze.
Biztosan azért nem érzem át a problémádat, mert én megenni szoktam a túrórudit, nem a prosztatámat izgatom vele.
2023. jún. 26. 19:00
15/36 anonim válasza:
Vidd a balesetire!
2023. jún. 26. 19:13
16/36 anonim válasza:
Annyira irigylem az ilyen nyomorultakat, mint a kérdező! Ha valós a történet azért, ha kitalált trollkodás akkor azért - mindenképp túl sok szabadideje van. Bárcsak nekem lenne belőle annyi, hogy hü.lyeségeket írkáljak...
2023. jún. 26. 20:03
17/36 A kérdező kommentje:
Nem hülyeség! Te szívesen ennél a túrórudit úgy, hogy potyognak a csokidarabok mindenhova, és ki kell halász do a töredékeket a csomagolásból? Pontosan ezért szoktam szólni a pénztárban hogy óvatosan kezeljék a túrórudit …
Visszavittem és kicserélték. Nem nagy ügy.
2023. jún. 26. 20:13
18/36 anonim válasza:
Én a kasszás helyében elkűldenélek a halál vervörös.. oda! 👍😉
2023. jún. 26. 20:15
19/36 anonim válasza:
😱🤦♀️
2023. jún. 26. 20:17
20/36 anonim válasza:
Most miért baj, ha a kérdezőnek ez a heppje? Sokkal szánalmasabb a jólmegmondom sok okoskodó válasz.
16 - azt honnan tudod, mennyi szabadideje van? Lehet, fél év alatt ez az egyetlen kérdése. Azért, mert 3 percet rászánt erre a kérdésre, már annyira ráér? Fura elképzeléseid vannak.
Ahogy látjuk, itt a gyakorin nem érdemes kérdezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!