Visszavihetem a törött túrórudit a spárba?
Figyelt kérdés
Direkt ellenőrizni szoktam, hogy egyik túrórudi se legyen repedt mielőtt a kosárba teszem, és a pénztáros figyelmét is fel szoktam hívni hogy óvatosan bánjon a túrórudival. Ennek ellenére amikor hazajöttem vettem észre hogy meg van nyomódva a túrórudi. Szerintem direkt benyomták a kasszában bosszúból , mert zavarta hogy szóltam. Vissza tudom vinni így hogy kicseréljék nem töröttre? A számla megvan.2023. jún. 26. 17:18
21/36 anonim válasza:
Visszavitted a túrórudit, OK. De az, hogy erről még kérdést is írsz ki a gyakorira... ez a legnagyobb izgalom az életedben? Get a life, please.
22/36 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok milyen változás történt a rudi ízében, ami indokolta a cserét!? A Franciadrazsét is visszaviszed, mert a mogyoróról lejött a cukormáz?
23/36 anonim válasza:
Kifizeted, innentől az már a te Túró Rudi, azt csinálsz vele, amit akarsz. Ha akarod beviszed a Sparba - szólj a biztonsági őrnek, nehogy elvegye - ha akarod moziba viszed vagy leviszed a Balatonhoz, senkinek semmi köze nincs hozzá!
24/36 anonim válasza:
Ha ez komoly, nem irigylem a környezetedet. Nehéz életük lehet egy elmeháborodottal.
25/36 anonim válasza:
Én is vetem már rudit rendesen éppen de mire haza mentem kicsit összenyomodot vagy ketté tört de nem kaszás müve volt hanem az én hülyeségem mert nem a szagyor tetejére tetem vagy esetleg nehéz dolgoz tetem rá.stb de így is finom volt.
27/36 anonim válasza:
Az ilyen elmebeteg és kicsinyes vásárlók miatt itt volna az ideje átnevezni az üzletláncot és ne Spar legyen, hanem Spúr.
28/36 anonim válasza:
Maximum a videki Angliaban, ahol vegtelenul udvariasak, viszont a vevok is.
29/36 anonim válasza:
Nem vagy egy Gombóc Artúr !!!
"Arról híres, hogy szereti: A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, ..."
... a törött rúdit.
30/36 anonim válasza:
Anyám is boltban dolgozik, imádom az ilyen történeteit, el sem hinnétek mennyi ilyen barom vevő van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!