Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Penny Marketbe tényleg azok...

A Penny Marketbe tényleg azok járnak már csak, akik tudnak Piciben gondolkodni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 21:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%

Aki jól főz, az a Pennyből is összeszedi a dolgokat, aki meg csak főzöget annak már ott a Lidl, Aldi. Nincs olyan hogy "már csak", boltba el lehet költeni a pénzt okosan, és felelőtlenül is.

Kisvárosokban van ahol Penny sincs, csak Kóp, ott be kell járni rendes boltba havonta azért.

2023. márc. 31. 21:25
 2/18 A kérdező kommentje:
Igen, de a reklámban mégis ezt mondják. :/
2023. márc. 31. 21:32
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
a vidéki kisvárosunkban még mindig a legolcsóbb a Penny a néhány választható más lehetőséggel szemben, boldog-boldogtalan odajár ha csak minimálisat is spórolhat
2023. márc. 31. 21:40
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
Önfentartó gazdaságunk van, szóval engem nem érint a dolog.
2023. márc. 31. 21:43
 5/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem csak pénz hanem időspórolás végett is, hisz a Penny kb a legkisebb és kisbevásárlásokra jó bolt aránylag nagy választékkal.
2023. márc. 31. 22:04
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Ahol jelenleg élek sajnos kerülöm a Pennyt, elég rossz környéken van, de otthon szoktam ott is vásárolni. Nem olyan értékben mint máshol, mert csak az akciós dolgokért megyek, sok mindennek kifogásolható a minősége.
2023. márc. 31. 22:08
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#5 itt idősporolás nem mindig jön össze, rendszeresen vannak hatalmas sorok és egyetlen kinyitott pénztár, sokszor mégha későn kapcsolnak is, max mégegyet nyitnak, de még így is sokszor több idő sorba állni mint maga a bevásárlás
2023. márc. 31. 22:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én például a Pennyben vettem korábban a fűszereket. Nagyon jó grilles, sertéshúsos stb. fűszereik voltak, hasonló a Kotányihoz. Mostanában viszont nem lehet kapni. Lehet, hogy a covid tönkre tette a vállalkozást és már nem csinálják, sajnos.
2023. márc. 31. 22:16
 9/18 anonim ***** válasza:
28%

Magyarországon penny a legalja boltoknak én mindig inkább Lidl,Aldi jártam választék és minöség miatt.

De már máshol élek.

2023. ápr. 1. 07:06
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látom hatott a reklám.
2023. ápr. 1. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!