Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Covid járvány kezdetekkor sem...

Covid járvány kezdetekkor sem volt téma, de miért nem lehet megoldani a pékáruk higénikusabb kihelyezését a nagyobb üzletekben? Pl Coop,spar stb. A fànk is csak úgy áll a bolt közepén, mindenféle védő nélkül.

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 10:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

"Hiába van ott a csipesz sajnos, plusz én már olyat is láttam, hogy kicsit megkóstolta a gyerek majd visszatette a többi közé"

Hehe... :)

Cé volt legalább? :D

Én már egeret is láttam,szőlőbe csomagolva. :)

Tescoban elvileg ecetes vízzel mossák át a rohadó húst. :)

Amúgy sütni kell,abba nem nyúl bele lákátoss nintendó.

2023. febr. 10. 19:19
 22/30 anonim ***** válasza:
38%
Nem kell annyira higiénikusnak lenni. Ti még sosem ettetek ropit, almát, csipszet vagy egyéb kézzel megfogandó dolgot útközben, mikor nem lehet kezet mosni? Dehogynem, nem kell itt adni az ártatlant, megjátszani, hogy milyen tiszták vagytok. A mekiben meg mindenki eszi a sült krumplit, közben meg a telefonját taperolja. Ennyit erröl...
2023. febr. 10. 23:09
 23/30 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy a mekiben nem volt szimpi aki a burgert adta aztán mikor hazaértem odaadtam tesómnak a burgereket. :D
2023. febr. 10. 23:16
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,de kedves vagy. :D
2023. febr. 10. 23:20
 25/30 anonim ***** válasza:
22,jaja...meg az emberek kezet fognak...nekem attól van hányingerem,amikor más zsíros,szaros,hugyos,túrós kezét kell fogdosni.Sajnos ilyen szinten már nem intelligensek az emberek.
2023. febr. 10. 23:22
 26/30 anonim ***** válasza:
75%
#22 én figyelek arra is, hogy útközbenre ne csomagoljak el olyan kaját, amit meg kell fogni kézzel. Olyan fajta kekszet, müzliszeletet viszek magammal, amit a papíron keresztül tudok fogni. Vagy banánt, amit a héjánál fogva. Szendvicset, pogácsát szalvétánál, zacskónál fogva. Van nálam kézfertőtlenítő, de csak akkor használom, ha nagyon muszáj. A túlzott fertőtlenítés is lehet káros. Pl a bőrön hasznos baktériumok is élnek. Viszont a betegségeket nem akarom elkapni, ezért inkább vigyázok. Ha kisgyerekkortól kezdve kevésbé lettem volna higiénikus körülmények között, akkor biztos megerősödött volna az immunrendszerem, és ehetnék nyugodtan kézzel sültkrumplit a busz ülésről miközben a telefonomat is nyomkodom, de már ehhez késő.
2023. febr. 11. 00:03
 27/30 anonim ***** válasza:

Múltkor a tesco húspultban a roma srác (nem az a baj vele, hogy az) miközben szedte nekem a csirkemájat elkezdett köhögni bele a kezébe.

Na mivel szedte ki a májat. Azzal a kezével. Jó azt megsütöttük, de akkor is.

Azóta mikor ő van már nem kérek semmit a húspultból.

2023. febr. 11. 00:07
 28/30 anonim ***** válasza:
Ide csak libsik járnak kommentelni a romkocsmákból?
2023. febr. 11. 01:36
 29/30 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen túlzott higiénia, azért elvárható, hogy aki élelmiszert árul ne köhögjön vagy tüsszentsen a kezébe és adja úgy oda az árut, hogy nem is fertőtlenítette le a kezét :D
2023. febr. 11. 12:09
 30/30 anonim ***** válasza:
29,ez illem kérdése.Parasztokkal nem tudsz mit kezdeni.
2023. febr. 11. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!