Törvényesen megengedett, hogy ne vásárlásonként, hanem személyenként csak egy darab tejet vásárolhatok az árstoppos termékből?
20-as!
Dehát a nem hatósági áras termékekből annyit veszel, amennyit akarsz.
azt is szoktuk kedves 21es. a 12-es választ is én írtam, abban ki is fejtettem.. ettől függetlenül tényleg azt látom.. el kellett vna huzni innen évekkel ezelőtt.
persze... volt/van állásom meg itt az anyám a rokonaim stb.. mindig is azok közé tartoztam akik azt mondják hogy itt kell becsülettel élni nem elmenni kisebbségnek valahova, de ez most egy ideje.. mondjuk így kb egy éve megváltozott. Komolyan, tele ez az ország ostoba megalkuvó emberrel akik tűrik, hogy taknyosra sz.passák okát ilyen szarral meg a többi ennél sokkal nagyobb szarral.. szóval akinek esze lehetősége van az húzzon innen mert itt lassan lofsz nem lesz...
22-es!
Ha ettől függetlenül látod ezt, akkor miért válaszként írtad ehhez a kérdéshez? Azért nem értem az ilyesmit, mert "az innen elhúzást" gondolom Nyugat-Európára érted te is, de ott nincs hatósági áras tej, rendes áron meg itt is vehetsz amennyit akarsz. Az, hogy ott több pénz marad az embereknél, egy egész más kérdés, azon is lehet vitatkozni, de ez a kérdés abszolút nem erről szólt.
Továbbra sem tudok elképzelni olyan korlátozást, hogy bevásárlókocsinként lehetne a mennyiséget korlátozni, egyszerűen kivitelezhetetlen. Ha valaki megírja, hogy szerinte hol van ilyen, én utána járok, ha nincs túl messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!