Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kávézókban mennyire megengedet...

Kávézókban mennyire megengedett az orr piercing (septum) úgy általában?

Figyelt kérdés
2020. jún. 9. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Amennyire az éttermekben, kifőzdékben, vagy a lángososnál.
2020. jún. 9. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha dolgozói oldalról nézed mint barista akkor a legtöbb helyen simán belefér. Budapesten ahová jártam kávézókba nem egy alkalmazottnak volt.
2020. jún. 9. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
97%
Manapság már nem hinném, hogy bárhol szólnak miatta
2020. jún. 9. 16:00
 4/6 anonim ***** válasza:
12%
Én nem alkalmaznék septumos egyént. Ha pedig engem szolgálna ki egy ilyen ember, néznék egy nagyot, és megjegyzést is tennék rá. De csak a háta mögött annak, akivel épp ott vagyok. Nem bántanám meg a felszolgálót ilyesmivel. Nem is lenne jogom hozzá. De akivel ott lennék, annak fintorognék egy sort.
2020. jún. 9. 16:30
 5/6 A kérdező kommentje:
nem akarok eltérni a témától, nyilván azt mondasz másokról amiket akarsz, de azért gondolj már bele, neked mitől lesz jobb, hogy csúnya megjegyzést teszel valakire a piercing miatt, amivel ő pont hogy jobban érzi magát és több tőle az önbizalma? inkább magaddal foglalkozz, és örülj hogy kedvesen kiszolgáltak, mert a septumos egyén sem rólad fintorog miután elvitte a tányérod.
2020. jún. 9. 17:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs vele semmi gond, nagyon sok felszolgálónál láttam már, szerencsére és remélhetőleg egyre kevesebb 4-eshez hasonló előítéles, buta ember van. Fel nem foghatom milyen szinten van az az ember aki egy ismeretlenről pusztán egy piercing miatt, anélkül hogy bármi mást tudna róla, megjegyzést tesz meg fintorog, de persze szigorúan a háta mögött, mert ahhoz már nincs elég vér a pucájában, hogy szemtől-szembe megmondja.🤦‍♀️
2020. jún. 9. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!