Éttermekben a sütés-főzés során használnak-e, megengedett-e az ízfokozók használata? (Nátrium glutamát)
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 16:58
1/3 anonim válasza:
Kérdezö: az éttermekben nincs megtiltva az ízfokozók - pl. nátrium glutamát - használata, mert a legtöbben nem akur módon reagálnak rá, hanem csak késöbb jön elö a negatív hatása. Viszont ha egy adott helyen rákérdezel, akkor - elvileg - kötelesek erröl a valóságnak megfelelöen felvilágosítást adni.
2/3 anonim válasza:
Bár nem most volt, hogy szakácsként dolgoztam, de semmi ilyesmit nem használtunk. Az alapanyagok nagy részét termelőktől vettük és frissen készítettük. Nem volt szükség másra.
3/3 anonim válasza:
Van ahol kiérezni a kajából, főleg önkiszolgálókban. Ahol rendesen főznek, ott semmi szükség rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!