Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Jártatok már úgy, hogy bármely...

Jártatok már úgy, hogy bármely árstoppos termék közül a megengedett 2 helyett csak 1 terméket engedtek volna megvásárolni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán vásárolok árstoppos terméket, főleg, hogy mire megyek el is fogy, de eddig nem volt még rá példa, hogy a megengedett mennyiséget ne vehettem volna meg.
2022. dec. 12. 08:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. dec. 12. 08:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább ellenkezőleg, az volt a baj hogy többet akartam venni belőle (mivel cseszték kiírni hogy miből mennyit lehet vinni)
2022. dec. 12. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk (Pest megye) jo nehany boltban ki is van irva, hogy csak 1 termeket lehet venni, pl a cukor eseteben.
2022. dec. 12. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap kifejezetten ránk akarták tukmálni a cukrot a Sparban. :)

Nem-ársapkás lisztet kerestem, amit kihoztak a raktárból. És direkt rákérdezett az eladó, hogy nem akarok-e cukrot is, mert vanbőven még bent a raktáron... :)

2022. dec. 12. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem, de egyébként nem érdekli őket. Veszel 6 lisztet és kettesével húzatod le. Ugyanúgy odaadják. Senki semmit nem szól érte. Ha pedig mégis, akkor mondasz valamit, hogy "kollégámnak lesz". Ha ennek ellenére is akadékoskodnak amit kétlek akkor meg otthagyod.

De egyébként nem jártam egyáltalán így.

2022. dec. 12. 12:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

“ Ha ennek ellenére is akadékoskodnak amit kétlek akkor meg otthagyod.”

Vagy veszel 2kg-mal, elkoszonsz es kisatalsz, aztan sarkon fordulva vissza a boltba es ujabb 2kg-ot veszel, addig ismetelve, amig el nem ered a mennyiseget amiert mentel😀

2022. dec. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!