Ez mindenütt így megy Európában?
Természetesen rohadt, penészes gyümölcsöt nem szokás kitenni, de minden ládánál előfordulhat, hogy a közepén van egy, ami romlásnak indult és az fertőzi a körülötte levőket. Ezekre csak akkor derül fény, amikor a tetejéről már leszedték a vásárlók a többit, mert nyilván nem néznek át a feltöltők minden ládát szemenként. Normális vásárló az ilyet kiemeli és félreteszi.
Te a rohadt és penészes gyümölcsöt miért választod ki és teszed a zacskódba?
Ha nem tennéd, a pénztárosnak nem kellene fogdosnia.
Én sem értem, hogy miért romlott gyümölcsöt viszel a pénztárhoz, de ez legyen a te gondod, mert a többségre nem jellemző!
A 2-es meg egy idióta mániákus, aki képtelen leszakadni a politikáról.
Ausztriában pont előttem fizettek egy kg hálós mandarinért.Fizetés közben látta meg hogy van közte egy penészes,kibontott,kifizette.
Vitte magával.
Kb. 8 db hálós 1 kg-os bio narancs volt a pultban. Mindegyik hálóban volt legalább 1 db gyümölcs, amelyik jól láthatóan csupa penészes, löttyedt volt. Mindegyikben! Tehát nem legalul, meg ilyenek.
Miért vettem meg? Mert narancsot szerettem volna enni.
De továbbra sem értem, hogy hogy lehet ennyi romlott gyümölcs a pultban? Persze fő a pozitív hozzáállás, ezektől lehetett volna mind a négy db gyümölcs is romlott, nem csak egy a négyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!