Mi az ami szinte mindenütt kapható, de még sohasem ettél, és mi az oka?
Figyelt kérdés
Részemről még sosem ettem se provánszi, se hamburgeres, se pizzás melegszendvicskrémet, mert mindig a mexikóit vettem meg.2022. júl. 10. 08:13
1/17 anonim válasza:
Hibáztál. A provance-i a legjobb.
2/17 anonim válasza:
Én pl soha nem vettem még melegszendvicskrémet.
6/17 anonim válasza:
A dolgok több, mint 99%-a ilyen. Az oka az, hogy iszonyatosan finnyás vagyok és kizárt, hogy kísérletezzek.
7/17 anonim válasza:
Hirtelen nem is tudtam, mikre gondolsz, de így hogy segítettél, hát pl ilyeneket, hogy melegszendvics krém, vagy tésztákra ilyen olyan "alapok" vagy mondjuk ilyen mirelit "rántott" kommersz "prádból" készült cuccok...
ez nekem vagy ipari hulladék kategória, vagy bolondoknak csinálják, rosszabb esetben a kettő együtt.
8/17 anonim válasza:
Kommersz alkohol
Zöldséggel meg parizerrel elkevert zselé felvágott a hideg pultból
9/17 anonim válasza:
Hát pl kokain, heroin, spice, ketamin...
Nem is szeretném köszi, bár a környéken sok kedves úriember próbál vele kereskedni.
10/17 anonim válasza:
melegszendvicskrem (sose ereztem hogy hianyzik az eletembol), konzerv keszkajak (finomabbat fozok), sos chips (mi ertelme van??), olcso fustolt sajt (a karavan es tarsai, utalom az allagukat es a mu izuket, es hogy a fustolt kereg olyan mintha kulon lenne raragasztva. rendes fustolt sajtot szeretem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!