Mi az ami szinte mindenütt kapható, de még sohasem ettél, és mi az oka?
rákok, sushi, vízi herkentyűk (hideg kiráz tőlük)
legolcsóbb rúdparizel (kutyakaja szerű lehet, bár nem kóstoltam)
kávé (nem kávézom)
drága csokik, bonbonok (merci, meg a társai 5-600 ft felett, csak ajándékba vettem hölgyeknek - én ritkán eszem csoki, akkor pedig elég egy sport szelet is)
ásványvizek (nálunk iható a csapvíz, kifejezetten szeretem)
És ahogy mások is írják:
aszpikos szalámik
Úgy általában édességre havi 500-tól nem költök többet.
Viszont a chips-eket szeretem, de már ritkán veszek (hála a chipsadónak..)
Fagyasztott spenót, mert nem szeretem.
Fürjtojás, marhahús, őzhús(már ha árulnak, nem tudom), vadhús, kaviár, bizonyos virslik: ezek azért, mert drágák.(jó, talán a fürjtojás nem drága, de nem tudom, nem vettem eddig még.)
Rák, polip, kagyló: Polip a torkodon ragadhat. A rák még talán jöhetne,de gondolom drága. Kagyló is gondolom drága.
Spárga: drága, annó gyerekkororomban se volt.
MInt ahogy gyömbér se nagyon volt az asztalon.
Hamburgerpogácsát se vettem még, ami hússzerű.
Reszelt, csomagolt sajtot se.
Méregdrága, felsőbbkategóriás sajtok is nagy eséllyel kimaradtak az életemből, a kosaramból meg biztosan.
Töltött tésztacuccok (van spenótos, meg mit tudom én milyen még), szintén az áruk miatt nem vettem.
Baklava-t se ettem még szerintem.
100%os gyümölcsitalok is rendszerint kimaradtak az étrendemből, igaz ezeket ugyebár inni kell.
Olivabogyót se vettem még soha se életemben, igaz egyszer kóstoltam.
Kókuszzsír, kokuszolaj is kimaradt az életemből.
Ismeretlen a falafel.
Lazacot nem tudom, ettem-e már, de az biztos, egyszer sem vettem, mert *hadt drága.
Kávékapszulás dolgokat se vettem, mert nincs kávékapszulás kávéfőzőm.
Egész, szemeskávét se vettem, mert nincs kávéfőzőm, se kávébabdarálóm.
Zölfűszeres gomolyát is kihagytam eddig az életemből.
És még rengeteg mindent. Vagy egyszerűen nem érdekel, vagy nem ízlik, vagy számomra drága. A legtöbb dolgot azért nem veszem meg, mert nincs rá szükségem, esetleg még drága is mellé.
Melegszendvicskrémet se vettem még szerintem életemben, max. még gyerekként, amikor elküldtek boltba. Miért? Mert nincs melegszendvicssütőm.Se grillezőm, se toastkenyérsütő, se kenyérpiritó. Semmi ilyen nincs.
Alkohol közül is van jó sok, amit még soha életemben nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!