Hol lehet kapni a legrosszabb kenyeret, zsemlét, kiflit?
Figyelt kérdés
Üzletláncok2022. dec. 19. 18:30
A kérdező szavazást indított:
Aldi
Penny
Lidl
Más üzlet lánc
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Az Aldiban Lidl-ben kapható nosztalgia kifli, ami isteni. A Penny-t nem tudom, utálom azt a boltot.
Viszont a CBA-ban amilyen zsemle meg kifli van.... Az valami borzasztó. A péknek a torkán nyomnám le legszívesebben. Friss, de mint a gumi, se íze se bűze.
2/7 anonim válasza:
Ezekben pont a legjobb. Vegyél egyszer kenyeret a Tescoban vagy a Sparban....
3/7 anonim válasza:
Az albán pékségekben. Mifelénk legalábbis minden péksüteményük ugyanabból az édeskés tésztából van, legyen az zsömle, kakaóscsiga vagy kolbászos firlefranc.
4/7 anonim válasza:
Mostanában bármilyen üzletláncban is nézem a pékárut, mindenhol kőkemény, száraz, emberi fogyasztásra alkalmatlan. Csak egy környékbeli kisboltban szoktam ehetőt találni.
5/7 anonim válasza:
Spar, ott egyedül a korpás formakenyere ehető, a többi ehetetlen.
(Pennyt nem tudom oda nem járok)
7/7 anonim válasza:
Pennyben legjobb a kifli,mást nem szoktam.
Lidl,spar,vizes zsemle,kifli nagyon kutya pár óra és kopogós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!