Nálunk a spar, kosarat úgy kell vadászni, mert sosincs a helyén. A kasszánál ha csak ketten állnak előttem, akkor is minimum a 20 perc, annyira ,,gyorsak" a kasszások. Ráadásul köszönni nem tudnak, sokszor az fizetendő összeget sem mondják, az embernek az életkedve elmegy tőlük. Gondolom nem az összes spar ilyen, de ami nálunk van, az katasztrófa.
2017. dec. 9. 12:16
3/13 Unikornispata válasza:
A Coop szörnyen drága,mindig meleg van,nyáron megolvadnak a csokik benne,megromlanak a szalámik.
2017. dec. 9. 12:16
4/13 anonim válasza:
Coop
Nem túl jó a választék.
Drága.
És sokszor van, ami elfogy és nem szerzik be, hanem hetekig nincs. Ez számomra nagyon fura, hogy ennyire nem tudják megszervezni.
És baromi hülyén van berendezve is, minden össze-vissza van. Nem csoportosítva, hanem pl. egy termék 4 helyen van. És sokszor azt hiszi az ember, hogy nincs, amit keres, mert nem tudja, hogy 3 másik helyen is meg kéne néznie.
De sajnos ez van a legközelebb. Másikba sok autóval tudok menni.
És érdekes, hogy ennél sokkal jobb üzletek meg bezártak a környéken. Pl. Spar. Szóval nem tudom, hogy melyik mitől megy vagy nem megy.
2017. dec. 9. 12:19
5/13 anonim válasza:
Mikor csak a fő kérdést láttam, én is egyből a Coop-ra gondoltam.
2017. dec. 9. 13:20
6/13 anonim válasza:
Nincs ilyen. Olyan van nálam,hogy járok valahova kényelemből mert közel van (kocsim nincs), elégedett vagyok a minőséggel, az árufelhozatallal, a kínálattal, ennyi bőven elég. Kivétel nélkül mindegyik üzletlánc volt már, hogy kihúzott a kakából, mikor szükségem volt valamire, bementem, levettem a polcról és megvolt, haza vittem.
2017. dec. 9. 16:04
7/13 anonim válasza:
Coop és Reál
2017. dec. 9. 19:28
8/13 anonim válasza:
Coop, Real, Cba. Drágák, kicsi a választék.
A Spar nem olyan rossz, de tetü lassú nálunk is a pénztár.
Aldi és Lidl, amit leginkább látogatok és útbaesik.
2017. dec. 10. 00:06
9/13 anonim válasza:
Cba,coop,real.
2017. dec. 10. 06:20
10/13 anonim válasza:
Felénk is Cba, coop, real.
Kis választék, gyenge minőség (pékárú, saját termékek gagyik). Kosz, kosarak mindig koszosak, pultok se túl tiszták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!