Mi ez az újfajta hülyeség az önkiszolgáló kasszáknál?
Figyelt kérdés
Az elmúlt héten vettem észre azt, hogy az önkiszolgáló kasszák kijáratához feltettek egy kaput, és egy vonalkódolvasót, és csak akkor enged ki (vagy csukódik inkább a lábadra) a kapu, ha leolvasod a blokkodon lévő vonalkódot. Ennek mi értelme van? Ahogy láttam, ez a többi vásárlónak is gondot okozott, konkrétan sor állt előtte, és az alkalmazottak is csak szenvedtek vele.2022. dec. 16. 19:16
31/39 NTBS válasza:
A lopások, csalások megszüntetése a cél. Egy idő után be fog állni a rendszer.
32/39 anonim válasza:
31., NTBS Ment a pipa, de:
Ahhoz képest elég jó ötleteket írtak le itt, hogyan lehet fizetés nélkül angolosan távozni. Szinte kedvet kaptam. :)
33/39 anonim válasza:
Melyik boltban van ilyen?
#2, ez ellentmondásos.
34/39 A kérdező kommentje:
#33 Ajánlom figyelmedbe a kulcsszavakat.
2022. dec. 17. 19:14
35/39 anonim válasza:
Engem inkább az bosszant, hogy amikor a Szentendrei úti Auchanban valakinek nem nyílik rögtön a kapu, a pénztárosok messziről oktatják, ahelyett, hogy segítenének.
36/39 anonim válasza:
Nem zavarna, ha normálisan működne, de általában alig nyílik ki. Ha már beruháznak ilyenre, lehetne normálisan működő is. Amúgy ezzel a lopásokat nem lehet megelőzni szerintem, mert ha azt akar valaki, azt a kamerán úgyis kiszúrják és tud venni 1 db ásványvizet, amivel már ki tud menni blokkal a kapun. Semmi értelme ennek a blokkos kapunak.
38/39 A kérdező kommentje:
Pont ma voltam tescoban, nagyon vicces volt. 😂 Az alkalmazott szimpátia alapján kevesebb vagy több idő után nyomta meg a gombot amivel ki lehet nyitni a kaput, míg a vásárlók szerencsétlenkedtek a látszatra működő vonalkódolvasóval. :D
2022. dec. 27. 14:04
39/39 anonim válasza:
Nem is azzal van a fő probléma hogy ezt bevezették hiszen aki korrektül vásárol annak ez nem fog problémát okozni, hanem inkább az a gond hogy nincs kitáblázva nem jelzik előre és az ember rutinból már mittudomén belerakja a pénztárcájába vagy zsebre vágja vagy kidobja a blokkot és akkor szerencsétlenkedés van a kijáratnál, az problémás de majd előbb utóbb mindenki megszokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!