Mi ez az újfajta hülyeség az önkiszolgáló kasszáknál?
" a biztonsági őr pedig elkapja a delikvenst."
Nem mindenhol van biztonsági őr. Például ahova én járok SPÁR, ott nincsen csak 4 órában. Az üzlet pedig reggel 6:00 és 20:00 között van nyitva. Szerinted?
Egyébként simán ki tudtak sétálni, mert kiszöktek szimplán.
Nekem az egyik lány mesélte a Spárban akivel szoktam beszélgetni, hogy sokszor előfordult, hogy eljátsszák, mintha fizetnének és éppen amikor van 2-3 távozó ember akkor van, hogy fizetni mégse fizetnek csak kisétálnak a termékkel és kész.. most ha ezt megteszi ilyen 80-100 kg-s rosszarcú úr akkor mégis mit tud csinálni egy 50kg-s kasszás lány? :D
Mesélte, hogy mire észrevette, hogy nem fizettek már eltűntek.. hiába volt kamera, nyilván a rendőrségnek átadták.. de érted.. mire abból lesz valami, ha egyáltalán felismerik őket, több hónap.. és mivel loptak kb pár ezer forintos értéket semmit se fognak velük csinálni.
De egyébként ez is átverhető, mert nem programozták le olyan szinten. Szóval, ha reggel vásárolsz 500 forintért és délután meg ki akarsz lopni 5.000 Ft-t akkor elég odaérintened a reggeli blokkod, mert arra is ki fog nyílni. Szóval, olyan szinten nincs a rendszerbe ez megtervezve, hogy csak az éppen aktuális vonalkód nyissa, olyan pedig ne amit már felhasználtak vagy csak épp kisétáltak valaki mellett, hogy ne kelljen megvárni még vissza csukódik, majd újra kinyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!