Ha egy boltban megszűnik a kis kézi kosár, azt a marketing miatt csinálják?
Figyelt kérdés
Éppen a LIDL-ről van szó, egyéb üzletekben ezt még nem tapasztaltam. A közelemben nincs, ezért nem gyakran jàrok oda, hosszú idő után most betévedtem egybe. Pár dologért mentem, néztem, hol a kis kosár (úgy emlékszem, amikor utoljára voltam, még volt), erre nincs. Ezt azért csinálják, hogy vegyem csak el a nagyobbat és pakoljam tele felesleges dolgokkal?
Nagyon random kérdés, de ez most eszembe jutott, na meg felhúzott, hogy azt a nagy kosarat kellett cipelnem teljesen feleslegesen, ráadásul amúgy sem lehet elférni, nemhogy így.
2022. dec. 3. 10:19
11/11 anonim válasza:
Nem csak marketing...
A kézi kosarakat valakinek folyamatosan pakolgatni kellene a pénztár utáni polctól a bejárathoz - tehát ez plusz munka / munkaerőszükséglet.
A kocsikat meg a vásárló viszi vissza a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!