Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Hol tudok cukrot vásárolni,...

Hol tudok cukrot vásárolni, vagy nálatok is reménytelen a helyzet?

Figyelt kérdés

A kormány felelőtlen ársapkái miatt van ez? vagy valóban, készlet, termés hiány és a világon sincs cukor?

Határ menti településen nálunk két hónapja nincs cukor. A nagy áruházak polcain már a második hete, hogy nem látok. Tesco volt az egyetlen 3 hete ahol reggel tudtam venni 2kg-ot.

Már azon gondolkodtam, hogy kimegyek Szlovákiába és megpróbálok ott cukrot vásárolni.

Cefrébe kell, nem otthonra.

2022. nov. 26. 18:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én az elmúlt 2 hónapban kb. sehol nem láttam, egyszer tudtam venni 1 kilót az Aldiban, meg 2 kilót a Tescoban.

Mondjuk nálunk nem fogy sok, úgyhogy ez most kitart egy ideig, nem is fogom elhozni a többiek elől, mint sok más bunkóm

2022. nov. 27. 08:19
 12/19 anonim ***** válasza:

Én Vácon vásárolok 3 üzletből 3-ban nem kapok hetek óta, mert vagy lecsúszok róla, vagy ki sem teszik a polcra(szerintem).

Szlovákiában van dolgunk kb. havi egyszer, októberben még 350 ft körül volt náluk a cukor, 2 héttel ezelőtt viszont már 550. Vicc ez az egész.

2022. nov. 27. 10:51
 13/19 anonim ***** válasza:
93%
Hála pártunknak és kormányunknak, nálunk hónapok óta nincsen se cukor, se étolaj(kistelepülés). Se olcsón, se drágán, sehogy.
2022. nov. 27. 18:02
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Ideje kipróbálni cukrozás nélkül, nem?
2022. nov. 27. 23:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14 De, csodálatos lesz pl karácsony közeledtével minden egyes hagyományos édességet, és süteményt cukor nélkül, sokszor sokkal károsabb édesítőszerekkel kipróbálni.
2022. nov. 28. 12:05
 16/19 anonim ***** válasza:
A cefrére mondom. Sütibe egyszer elmegy az import vagy egy nagy hajítás kockacukor. Meg persze lehet nádcukrot is kapni még többért, ha valaki nem zárja magára a falut.
2022. dec. 1. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16 Ja, bocsi, azt hittem úgy általában mindenre érted, akár az átlag fitnessz-tálibok.

Tudom, a cukor nem a legegészségesebb dolog a bolygón, de azért én úgy vagyok vele, hogy egy jó kis bejglit, vagy zserbót nem szeretnék mással megoldani. Őszintén leszarnám már azt is, ha 4-500 forint lenne 1 kg cukor, csak lenne. Év közben talán havonta ha 1 kg-ot elhasználok, de ünnepi időszakban 6 kg-7ot is.

Nálam ilyenkor nagyüzemi sütés van, és sütöm a bejgliket magunknak, anyuméknak, és a nagyszüleimnek, plusz a nagyszüleimnek egyéb süteményeket is, mert a mamám már nem bír sütni, de azért szeretik. Plusz ugye vendégvárás, vendégségbe menés sincs süti nélkül, szóval van mibe beletenni.

2022. dec. 2. 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne is mondd, idén a lekvár- és szörpszezon nálunk is csak a keringésből élt meg, most ünnepekkor pedig a jó szerencse ha segít, akkor van elég cukrod meg liszted, csak élesztő legyen...
2022. dec. 3. 15:04
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb boltokban még akad némi, de ha nyitasra oda mész egy héten át pl a lidlhöz ott egyik nap biztos találsz, ott dolgoztam, nagyon sok ember ezt csinálta, mert ott kirakják másnap hajnalba ami megjön egyből
2022. dec. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!