Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Teljesen reménytelen a helyzet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen reménytelen a helyzet?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe régen szerelmes voltam. Akkor én azt hittem, hogy ez viszonzatlan, de kiderült, hogy béna volt, és csak nem vette észre. Most megint elkezdtünk beszélgetni, és úgy érzem, minden beszélgetésünk elég jó. Négy öt órákat dumálunk telefonon, néha élőben, és mindig teljesen fel vagyok dobva utána, de utána rettenetesen elbizonytalanodok. Mert kedves velem és nagyon jó dumálni vele, de a beszélgetések közt kimarad néha egy-két hét. Plusz ha élőben összefutunk tök semleges arcot vág, nem is mosolyog meg semmi, totál unottnak tűnik, úgy köszön. Nem is jön oda dumálni. Aztán rám ír hetekkel később és szétröhögjük magunkat. Ha én ráírok bármikor vevő dumálni, de közben ő nem töri magát annyira. Már nem tetszem neki ezek szerint? Teljesen elmúltak volna a régi érzései?

Tudomásom szerint nem beszél más csajjal, és régen nagyon ki volt borulva amikor összevesztünk. Lehet, hogy átesett a holtponton, és mostanra már nem érdekli? Plusz nem friendzoneolt egyszer sem, de közben nyomulni se próbál.

Mit csináljak, lehet még esélyem, vagy teljesen reménytelen a helyzet?

16 lány

2022. máj. 15. 11:22
 1/3 gehdjfztuz válasza:
52%
Félénk. Én is igy vagyok, bármennyire is szeretném nehezen alakítok ki emberi kapcsolatokat. Nagyon vicces tudok lenni, gyors az észjárasom könnyen megtudnám őket nevetetni, de egyszerűen leblokkolok.
2022. máj. 15. 11:31
 2/3 gehdjfztuz válasza:
4%

Első vagyok.

Itt egy nagyon jó személyiség teszt: [link]

Sok mindent meg tudhatsz róla, magadról, kettőtökről és hogyan közeledj felé.

2022. máj. 15. 11:33
 3/3 anonim ***** válasza:
65%
Kisfiu. Ezert ne kavarj kisfiukkal.
2022. máj. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!