Az Aldiban miért kedvesebbek és kulturáltabbak a dolgozók, mint máshol?
Nyilván kivételek vannak, de az minőség és árak miatt azért is szoktam át az Aldiba, mert sokkal barátságosabb mindenki, sokszor még a vásárlókra is átragad. Ha 1-2 dolgot veszek, szinte mindig előre engednek.
90%-uk kedves, udvarias, 40es pénztárosokkal is simán összetegeződtem stb. Teljesen más, mint a Spar sóhajtozó ápolatlan bunkó pénztárosai, tisztelet a kivételnek.
Nem tudom, milyen szűrőn átmenniük állásinterjún, vagy mik a kritériumok, amik alapján felveszik őket.
talán azért mert a coop pl. 8 óráért 180000,-t fizet nettóban, reggel 5-re kell bemenni, amit nem számolnak munkaidőnek..Az aldi meg kezdőnek heti 25 órában 100000,-tal többet ad.
Hogy ez a valóságban is valóban így van vagy csak papíron, nem tudom, de onnan tudom, hogy egyszer elkeseredettségemben voltam egy coopos interjún, de az üzletvezető maga javasolta, hogy menjek inkább máshova, mert elég hülyén érezné magát mellettem, mivel 2 diplomám van, 2 nyelvet beszélek..
Természetesen nem az országba való diplomák. Romániában is többet keresnék vele, kevesebb munkával.
Német multi: magasabb fizetés, magasabb színvonal, jobb áruk. Nyilván az Aldiban az működne, mint mondjuk egy Sparban, Coopban, hogy Manci néni 5 percet cseveg az előtted lévővel, majd köszönés nélkül kiszolgál, esetleg beszól.
Ennek ellenére az Aldiban is vannak flegma alkalmazottak (nálunk a huszonéves lányok), de láthatóan nem mernek nagyon bunkózni, mert repülnének
nem olvastam el a valaszokat de ez amugy olyan nyilvanvalo...
evek ota retailbe dolgozom. minden cegnek megvan a kis bibliaja hogy mit var el a dolgozoitol.
ezen felul ott a fonokseg. rajtuk mulik hogy te milyen "elmenyben" reszesulsz...
kiket vesznek fel, mennyire becsulik meg oket, milyen trainingeket tolnak. mennyire motivalnak.
sztem ez tok logikus... ha jo a fonokseg es tudjak mire kell koncentralni akkor jobb szolgaltatast kapsz... ezaltal a vevok visszatero vevok, tobb penz, tobb bonusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!