Most akkor a Penny vagy a Lidl olcsóbb?
Figyelt kérdés
Örök vita,de én nem tudom eldönteni...Esetleg valami "bizonyítéka" van valakinek?2022. nov. 7. 20:07
1/6 anonim válasza:
attól függ, hogy mit veszel
én hónapok óta minden héten kiírom az akciós újságokból azoka a dolgokat amiket szoktam venni
mindig van ami tök ugyanannyi, midnig van ami 10-20 forinttal drágább a pennyben és mi a lidlben
pl két hete az alma olcsóbb volt a pennyben, a cékla drágább, a sütőtök ugyanannyi
2/6 anonim válasza:
Valóban.. attól függ mit veszel.
Múltkor a pennyben egész jó áron vásároltam be, ugyanazokat a lidlben biztosan drágábban hoztam volna haza.
4/6 anonim válasza:
Penny sokkal olcsóbb, bár szerintem rengeteg (van 1-2 kivétel ami nem) termékük jóval gyengébb minőségű mint a Lidl termékei.
Személy szerint az én tapasztalataim alapján a penny-s felvágottakat messziről kerülöm, amíg a lidl-ben szerintem egész jókat lehet kapni, bár nyílván drágábban.
5/6 anonim válasza:
A Lidl valamivel olcsóbb, de jelentéktelen mértékben. Én néhány hónapja csináltam egy összehasonlítást, teljes árú, azonos minőségű termékeket hasonlítottam össze, nagyon sok azonos áron van, de ami nem azonos, az 90%-ban a Lidlben olcsóbb.
6/6 anonim válasza:
ha a Lidl nem is lenne olcsóbb, minőségileg klasszisokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!