Melyik boltban olcsóbb a marhahús a következők közül: Lidl, Penny, Spar, Tesco?
Figyelt kérdés
Ha valaki tud valami akciót vagy hogy tartósabban olcsóbb a többinél, kérem írja meg!
Köszi!
2009. febr. 18. 23:04
1/5 anonim válasza:
Húst inkább a hentestől vegyél... ne ezekben a szutyoktelepeken.
2/5 anonim válasza:
1000 Ft körül szokott lenni akciósan a Tescóban a marhanyak, de nem valami szép, és csak időnként adják ennyiért. A Sparban szerintem gyönyörű marhahús van, de ott nagyon drága, a Pennybe nem járok, és a Lidl árai a húsban nem valami jók, mert tálcásak és előre kimértek. Tényleg keress inkább egy hentest.
Ja! A Tescóban semmiféle húst nem érdemes venni, mert pl. a csirke erősen vizezett, a vizezett sertéscomb helyett sokszor inkább lapockaszerűséget adnak, és az előre kimért tálcás húsoknál átvágnak 10-20-30 dekával (ezt pl. le tudod csekkolni a zöldséges részlegen a mérlegen).
3/5 anonim válasza:
Ja, jut eszembe! Olcsón úgy juthatsz (pl. féláron vagy harmadáron) marhahúshoz, ha benézel kora reggel a Tescóba, mert az előző napokban kicsomagolt húst akciósan árusítják. Így akkor is megéri megvenni, ha egy picit drágább lenne eredetileg. Csak arra vigyázz, hogy ne legyen zöld és büdös.
4/5 anonim válasza:
Auchan-t nem póbáltad még?Ott is szoktak akciók lenni,és a minőség se olyan rossz,ahhoz képest,hogy hipermarketről van szó.Vagy még a CBA-t tudom ajánlani,mert az legalább magyar,a húsok sokkal jobb minőségűek,kb mint a piaci hentesüzletekbe,bár az áruk is olyan magasságban mozog.
5/5 anonim válasza:
Bocs,az előző voltam,nem a kérdésre válaszoltam!Szerintem ezek közül a Tesco a legolcsóbb,de csak akkor ha akciós:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!