FONTOS! Melyik a jobb/olcsóbb? tesco, spar, interspar, auchan, aldi, lidl, cba, penny?
átlagos árszínvonal és az áruk minősége szempontjából (pl. a húsok, zöldségek)
melyikben érdemes bevásárolni?
Az Auchan egyértelműen az átlagosan" legolcsóbb...és ez nem csak az én véleményem ! Több közvélemény kutatás is alá támasztja,valamint hogy bazi nagy tömeg van ,..amitől frászt kapok.
Nyilván ha sok-sok ember oda jár, annak oka van.
Szerintem érdemes mindet körbe járni néha.
A Spar/Interspar alapvetően drágább, mint a többiek. A CBA sem arról híres, hogy kifejezetten olcsó lenne.
Én az Aldi/Lidl-t kerülöm, nincs velük bajom amúgy.
A Pennyben sok cucc fut saját márkás termékként, ami a csomagolást leszámítva teljesen ugyanaz, mint az eredeti (pl sajtok, felvágottak).
Én általában Tescoban vásárolok, mert az van közel. Papírtörlőn kívül nem nagyon veszek saját márkás cuccot,így végül is teljesen mindegy hova mennék a környéken,1-2 forintokért meg még nem ugrok máshova. :D
Jó kérdés. Attól függ, miket veszel tipikusan :) Az Auchanba járunk kimérős dolgokért (rizs, olajos magvak, datolya, tea), a Pennyben pl. a sajtok jók, a Lidl-ben egy csomó olcsó és rendben levő cucc van...
De mi alapvetően webről, háztól és zöldségestől vesszük az ételeink zömét, a legközelebbi bolt (4km) pedig Coop, ami csak akkor olcsó, ha épp felére akcióznak egy még teljesen jó zöldséget vagy gyümölcsöt.
Én nagybevásárlást csak Auchanban csinálok.
A legolcsóbb, és nagy a választék.
Kisebb vásárlásokat a Pennyben. Szintén olcsó, de gyér a választék.
Viszont most zöldség-gyümölcs terén verhetetlen a piac. Ott a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!