Hol lehet pattogtatni való szemes kukoricát venni?
Figyelt kérdés
Azt hittem, általános és sok helyen kapni, de se Sparban, se Aldiban nem találtam. Lidlben még nem néztem, de így hirtelen onnan se rémlik. Vagyis asszem néztem ott is, vagy valamit nem találtam ott, mindegy.
Régi lakótársamnak könnyű volt egy nagy zacskót beszereznie, de nem emlékszem, hol szerezte.
Ötlet?
2022. nov. 2. 19:28
1/11 anonim válasza:
Spárba elvileg kell lennie, kérdezz rá egy ottdolgozónál
2/11 A kérdező kommentje:
Pont ezt tettem, azt mondta, nincs.
2022. nov. 2. 19:34
3/11 anonim válasza:
Lehel téri piacon biztos hogy van az árusoknál, többnél is (nem a közértben)
4/11 anonim válasza:
Tescoban volt reggel mikor ott jártam. Ez mikróban pattogtatható.
5/11 anonim válasza:
Bármely élelmiszerboltban kapható.
6/11 anonim válasza:
Szerintem nem mikrósat keres, hanem ami a popcorn gépbe megy, pl kilós.
7/11 anonim válasza:
Ha értelmesen kérdeznél, talán értelmes válaszokat is kapnál! (Szép hazánk melyik részén szeretnél találni????)
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Piacokon a kimérős magosoknál mindig szokott lenni. Nem rémlik, hogy szuper- és hipermarketekben valaha is láttam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!