Mennyire vagytok elégedettek a Lidllel?
Figyelt kérdés
Illetve a sajátmárkás termékeivel? Milyen gyakran jártok oda? Csak oda?2022. okt. 31. 16:18
11/15 anonim válasza:
Nagyon szeretem a lidlt árban és minőségben is. Közel van szerencsére jóformán csak oda járok. Legutóbb a sajátmárkás "twix-ét" kóstoltam meg és nem csalódtam benne. Pont olyan mint a márkás twix, még lehet finomabb is mert nincs annyira édes. Még egy jó pont amiért nagyon szeretem :)
12/15 anonim válasza:
Orrolok rájuk, mert nincs már Steambrew ipa, pedig 450 körül is venném. A nagybevásárlásokat ott indítjuk, mert legtöbbször jobban járunk árban, és van egy határ, ami alá ritkán megy a minőség, tehát még ha árban nem is a legjobb, minőségben ég és föld mondjuk egy tecsóhoz képest, ami az alsópolcos cuccokat illeti. A Penny hasonló, csak nagyobb arányban találsz kimondottan emberi fogyasztásra alkalmatlan holmikat, és nem is feltétlen alsó kategóriában. Volt alkalmam Belgiumban legelészni az alsópolcosokat lidlben is, carrefourban is, és valahogy nem egy ligában játszik a hazai minőséggel, ha értitek, mire gondolok... Még a magasabb áfájukkal is alig került többe kilónként a nem akciós, alsó polcos random "sonka" felvágott, mégis alig tudtam kinyitni a szemem, ahogy harapdáltam a fos bagett mellé, pedig előtte 2-3 órával vertük tele magunkat isteni pizzával, tehát különösebben éhes se voltam. És ez ilyen hétköznapi élmény az ottani alsópolcos cuccokkal. Lehet, hogy nagy szerencsém volt, de valahogy nem sikerült olyanba botlanom, ami ne harmonikus ízvilágú, jó friss állagú valami lett volna, ilyenekbe, mint itt, hogy szétfolyik a virsli, meg hogy semmihez nem hasonlítható, de egyértelműen büdös valami az összes íze, soha nem tenyereltem valamiért.
13/15 anonim válasza:
"Érdekes, én pont a Pennyben (meg a Sparban) találkoztam bunkó eladókkal, a Lidlben csak kedvessel. Amúgy a Lidl jelentéktelen mértékben, de olcsóbb a Pennynél nagybevásárlásnál."
Ezzel tökéletesen egyetértek, ezt tapasztaltam, az árakat pedig összehasonlítottam, pont egy itt kialakult vita miatt, hogy melyik bolt olcsóbb.
Elégedett vagyok a Lidl-vel, de nem csak oda járok, attól függ mit akarok venni. Pl nagyobb mennyiségek esetén megnézem, hogy éppen hol olcsóbb az adott termék (természetesen minőséget figyelembe véve) Ha csak gyorsan kell egy-két dolog, akkor oda megyek, ami közelebb van. Itt kb 1km-es körzetben van Lidl, Aldi, Penny, Tesco, Metro, Spar, egy nagyobb általános bevásárlásnál 2-3 boltból szedem össze a dolgokat.
14/15 anonim válasza:
A ferenciek terén a lidl-ben nagyon bunkók voltak múltkor azokkal akik nem a számok alapján mentek a pénztárhoz.
15/15 anonim válasza:
Vannak jó és vacak termékeik. A papíráru pl rohadt drága náluk. Amúgy nem szeretem, túl gyors a pénztár, sok a vásárló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!