Mit vegyek a boltban ebédre?
Figyelt kérdés
Suliban 6.ora utan mindig le szoktam menni a boltba valami kajaert mert nem vagyunk menzasak. Viszont keszetelek nincsenek (prima) es mindig valami chipset veszek,egy kaveval vagy peksutit es nem tudom mi lenne jo ebedre. Peksutit reggelire eszek, ebedre mar nem szeretnem ugyanazt. Ja, es nem szeretnek otthonrol hozni mert en kifejezetten szeretem hogy igy egyutt elsetalunk. :)2022. okt. 10. 18:59
1/7 anonim válasza:
Miért nem kerestek a közelben egy kifőzdét, ahol normális főtt kaját vehetnétek?
Ha marad a bolt:
Joghurt kekszel
Zsömle felvágottal, sajttal
Péksüti
Majonézes saláták kiflivel
2/7 anonim válasza:
Én azt csináltam annó.Vettem zsemlét 2 szem szalámit sonkát vagy kenősajtot azt attól jól laktam.xd
3/7 anonim válasza:
Készétel konzerv. Ilyeneket e: [link]
4/7 anonim válasza:
Vigyel magaddal otthonrol egy salatat (lehet az rizses salata, teszta salata, zold salata,...) es a boltba lenesz a tobbiekkel egy italer meg valami szoszer még a salihoz.
5/7 anonim válasza:
Lehet sétálni úgy is, hogy egy padra leültök, és 5-8 perc alatt befalod a gusztusos, otthonról hozott kaját.
Itt találsz vagy másfél tucatot...
6/7 anonim válasza:
Legjobb kaja volt mikor vettem zsömlét meg 10 deka párizsit
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat tenyleg nem szeretnek otthonrol vinni, egyszeruen nem szimpi. Viszont a konzerves megoldas az jo, holnap keresek. Kifozde is jo otlet mivel pont a primanak van egy ebedeloje csak ott hihetetlen draga minden es ovis adagot adnak... :D
2022. okt. 10. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!