Szerettek vasárolni menni? Élelmiszerre gondolok.
Gondolom ha ebben a kategóriában van, az élelmiszerekre vonatkozik. Nem, utálok. Egyedül lakom, kis termetű lány vagyok, kocsim nincs, nem vehetek sok nehéz cuccot, mert nem bírom hazacipelni. Ha esik az eső, meg most hogy tél van, rajtam van a kabát, de arra a kis időre nem fogok levetkőzni, folyik rólam a víz, mire végzek. Igyekszem nem csúcsidőben menni, de van, hogy csak akkor tudok, elférni nem lehet, mindig beállnak elém, vannak olyan boltok, ahol amúgy is alig van hely. Ha órákig kell sorban állni, arról nem is beszélve, na meg ahogy az eladók kapkodnak, én meg nem győzöm pakolni a dolgokat, az is idegesít.
Meg az árak. Nem vagyok ínyenc, utálok kajára ennyi pénzt költeni, hiába igyekszem spórolni, akkor is jóval több pénz elmegy rá, mint amennyit kiadnék, szóval eléggé felhúz mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!