Ti szerettétek a Mach-ot, a Cora-t a Profi illetve a Plus üzletláncokat?
Alig emlékszem már rájuk.
A cora olcsó volt, bár emlékeim szerint mintha gagyi lett volna.
Kb. mint régen a csíkos Tesco gazdaságos termékek.
A Profiba jártunk, mert olcsó volt.
Illetve a Gusta-t szerettük még nagyon.
Nálunk a Match tipikus raktáráruház volt, fém polcok, raklapok,stb. (másikban sosem jártam, nem tudom, azok milyen jellegűek voltak), főleg azért jártunk oda, mert közel volt, de szerettem, volt egy hangulata is.
A Corára nem igazán emlékszem, ritkán jártunk, csak arra, hogy nagy volt.
A Profit sosem szerettem, itt nálunk kicsi bolt volt, alig volt választék.
A Plust sajnáltam, oda sűrűn jártam, volt néhány dolog, amit nagyon szerettem az árui közül.
A CORA-ban dolgoztam régen. Rohadt nagy volt és amikor bejott, a rettentő igénytelen szinte raklapos, koszos TESCO-tol az kulonboztette meg, hogy a CORA tiszta volt, szep volt, csillogott villogott az aru szepen volt kipakolva, es arversenyben allt vele, olcsobb volt mint a Spar/Interspar. A muszaki osztalyon feheringes eladok dolgzotak. A Cora elso evei alatt es utan rengeteget fejlodtek a tescok a tisztasag/esztetika teren.
Gazdasagi es piaci verseny okok miatt szunhetett meg. A valsag utan nagyon visszaesett a forgalom, megvaltoztak az emberek vasarlasi szokasai pl muszaki/iparcikkek miatt mar nem mentek ki a nagy aruhazba a csaladok, hanem online vasaroltak oket. Bejott emag, alza stb.
Elelmiszerben meg letaroltak a kisteszkok az egesz orszagot, amikor a Cora jott videken meg nem letezett sem kisteszko sem aldi/lidl csak elvetve. Na azota meg az aldi/lidl tarolta le ujra az egesz orszagot.
(kb ezek miatt ment match es profi is gallyra)
Cora-t megvette az Auchan, igy osszeolvadva meg meg tud maradni az a par francia nagyaruhaz. Az egesz orszagban kb. osszesen 5 vagy 6 Cora volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!