Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Ti szerettétek a Mach-ot, a...

Benczra kérdése:

Ti szerettétek a Mach-ot, a Cora-t a Profi illetve a Plus üzletláncokat?

Figyelt kérdés

2019. júl. 31. 18:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Előre bocsátom, hogy nem dolgozom a kereskedelemben, így a tapasztalatom csupán vásárlói.

De úgy érzem, Nálad, utolsó, dolgozik a nosztalgia, meg biztosan szerettél ott dolgozni, mert ez így elég egyoldalúra sikerült.

Én vásárlóként sosem éreztem azt, hogy a Tesco koszos, "raklapos" lett volna.

Természetesen nem éreztem a Coránál sem, de arra emlékszem, hogy ha valamit a lehető legolcsóbban akartunk beszerezni, akkor ki kellett menni a Corába, de azt is tudtuk, hogy ott rengeteg gagyi dolgot árulnak.

A minőség sosem volt az erőssége a Corának.

A Tescot sem fogom felmagasztalni, mert ott is megvolt ez a gagyi vonal, méghozzá a kék csíkos Tesco gazdaságos termékek. De ez tudatos volt, soksknak erre volt pénze, és a neve is tükrözte, nyilván a gazdaságosság gyengébb minőséget jelent. De ott volt az alternatíva, volt minőség is, drágábban.

A Cora nekem en bloc gagyiként maradt meg az emlékezetemben. :(

2019. aug. 11. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!