Szeletelési díj a Spar húspultjában?
Sose gondoltam volna, hogy az elmúlt időszak rengeteg kamu Sparos kérdése után én magam fogok ilyen kérdést kiírni. :-D
Húspultnál rámutattam egy szép darab sertéscombra, és három szeletet kértem belőle. Erre azt mondja az eladó, hogy az plusz 50 ft. WTF...???
Nem maga az 50 ft vág földhöz, hanem az elv. Vajon 1 szelet is 50 ft, meg 16 szelet is? VAgy hogyan kalkulálják???
és nem kéne leanalfabétázni másokat, mikor nyílvánvalóan te nem tudsz szöveget értelmezni:
az 1699 csak a csont nélküli darált kiszolgálópultosra vonatkozik, az eleje az az 1649-hez tartozik
ha csak a tálcás lenne 1649,- akkor nem azt írnák, hogy is, ahogy az s-budget a jobb alsó sarokban csak annyi van ott, hogy tálcás
sőt alatta ha megnézed kérdező a sertéstarjánál oda is van írva, hogy a szeletelt 50ft-tal több
illetve mégegy: tessék spar.hu lédig (=kiszolgálópultos): 1649,-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!