Szeletelési díj a Spar húspultjában?
Sose gondoltam volna, hogy az elmúlt időszak rengeteg kamu Sparos kérdése után én magam fogok ilyen kérdést kiírni. :-D
Húspultnál rámutattam egy szép darab sertéscombra, és három szeletet kértem belőle. Erre azt mondja az eladó, hogy az plusz 50 ft. WTF...???
Nem maga az 50 ft vág földhöz, hanem az elv. Vajon 1 szelet is 50 ft, meg 16 szelet is? VAgy hogyan kalkulálják???
Értelmezd ami oda van írva.
"csont nélkül; a kiszolgálópultban; a kiszolgálópultban kapható darált, csont nélküli sertéslapocka ára"
A sárgás címke a "tálcás, csomagolt kiszerelés"-re vonatkozik.
nem igaz utolsó, te nem tudsz értelmezni, az, hogy tálcás kiszerelésben is, az nem azt jelenti, hogy csak az (az van odaírva, hogy a darált ára 1699, ha egy darabban kéred az 1649, a pultban is)
a darálás azt tudtam, hogy plusz pénz, szeletelve még sosem kértem, de logikus, hogy akkor az is, mondjuk korrekt lenne azt is kiírni
a darálásnál is úgy működik, hogy mindegy mennyit kérsz plusz 50ft
ez a húspultban úgy szokott kiírva lenni, hogy ugyanahhoz a húshoz 2db árcédula van kirakva, a sima ára egy cédulán és egy másik cédulán mögé biggyesztve, hogy darálva
Ti tényleg nem tudtok szöveget értelmezni.
Akkor mégegyszer:
A sárga címkés ár a tálcás kiszerelésre vonatkozik. Oda van írva.
A nem címkés ár a következő három lehetőségre vonatkozik:
* csont nélkül;
* a kiszolgálópultban;
* a kiszolgálópultban kapható darált, csont nélküli sertéslapocka
Nem hibáztatok senkit, mert a marketing mindig is arról szólt, hogy az analfabétákat becsapják, de nem gondoltam volna, hogy ennyire sokaknak nehéz értelmezni egy egyszerű szöveget... De nyugodtan lehet lepontozni, attól még ez van leírva.
Tálcás, csomagolt kiszerelésben IS!!!
Az van odaírva!
Értelmezd, légyszi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!