Figyelitek a kasszánál, hogy mennyi az árunként beütött összeg? Szóltok a boltban, ha a vásárolt áru ára a kasszánál akár csak párszor tíz forinttal is eltér a kiírt ártól?
Én mindig figyelek és mindig szólok, pedig jónak mondható jövedelmem van.
Ma kétszer voltam boltban, mindkétszer eltért a kiírt ár a ténylegesen kifizetettől. Az egyik helyen 110 forintot, a másik helyen 80 forintot kaptam vissza, mindkét alkalommal kb. 1.500 Forintos össz vásárlás mellett. Szerintem számít, és érdemes figyelni, hiszen így gyakorlatilag 5-8%-al fizettem volna többet a kisebb végösszeghez képest.
Te hogy vagy ezzel?
Hát 1500 forintos vásárlásnál lehet nekem is feltűnne 80 forint különbség, de mi 30-40 ezer forint körül szoltunk bevásárolni.
Nem tudom Te mit veszel 1500 forintért.
2 kg kenyeret?
Pontosan tegnap szóltam, de nem a kasszánál, hanem a húspultnál. Az 1499 Ft-os húst 1699-cel számolta az eladó. Javította is és elnézést kért.
Mindig megnézem az ilyen pultban kapható cuccoknál, hogy mennyi a fizetendő, mert nem szeretném, ha a kasszánál szembesülnék vele.
És igen, olyan is volt már, hogy sokalltam a fizetendőt, s igazam is volt. Pl egy 6- 800 Ft-os terméket 2x ütöttek be. A vevőszolgálatnál visszafizették.
Én is ritkán nézem meg a blokkot, de pár 10 Ft-ért nem szólok. Biztos több boltban is trükköznek, vagy szándékosan, vagy véletlenül.
A Pennyben hetek óta látom, hogy a kasszánál árulnak "Kovid" maszkokat, gondolom sok maradt készleten nekik. Ki van rakva az ár:
3db-os 300Ft
10db-os 600Ft
Mindkét árhoz a 3db-os csomagok vannak kint mindegyik kasszánál.
Kíváncsi lennék, hogy más Penny-ben is így van e ?
"becsúszhatnak hibák, emberek vagyunk, tévedünk"
A boltnak az a dolga, hogy ne tévedjen! Gondoskodjanak róla, hogy minden fel legyen árazva a polcon, hogy ne méterekkel arrébb legyen kiírva a termék ára, hanem ott, ahol van, és hogy az valóban az az ár legyen, amit a pénztárnál majd leolvasnak a vonalkóddal!
A spar és a cba az esetek 95%-ában átver, figyeljetek oda!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!