Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért dőlnek be ennek sokan?

Miért dőlnek be ennek sokan?

Figyelt kérdés
A MySpar, Lidl Plus, MyPenny appok gyűjtik rólunk az adatokat, ez hogy nem tűnik fel senkinek? Kicsivel kevesebb pénzért vásárolhatnak, meg kapnak pár ingyen kiflit... Erre kiad magáról mindent...

2022. aug. 23. 17:16
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
12%

"Viszonylag sokakat tartott életben gép ilyen módon az elmúlt két évben, szóval nem tom ez hogy az istenbe jó érv.

Most ilyen alapon dögöljön meg az összes diabéteszes is akinek a telefonja méri a cukrát?

Ezek az emberek pár száz éve meghaltak volna, és nem, nem épp békés halállal."

Képzeld a nagyapám is diabéteszes volt, és remekül elvolt okostelefonos vércukorszintmérés nélkül.

"Nyilván nem tartunk ott, hogy minden betegség azonnal varázsütésre megoldódik, de azért sokkal szívesebben élek most az epipennel az zsebemében, tudva hogy az istenfąsza mögött kettővel az erdő közepén is ha kinyitom a google-t, a térképen meg tudom mutatni a mentőnek, hogy hol vagyok ha baj van."

Ha mondjuk elájulsz bekomálsz akkor hogy a nyavajába tudatod a mentőkkel hogy segítségre szorulsz. Tudom, hasznos a modern technika, d úgy látom és nem jár hozzá.

2022. aug. 24. 14:49
 32/41 anonim ***** válasza:
84%

Ne hidd azt, hogy a KONKRÉT személyed érdekli őket, sőt, az, hogy te te vagy, a lőtéri kutyát nem érdekli.

A nagy testvért, vagy hívja úgy mindenki, ahogy akarja, a fogyasztási szokásaid érdeklik, de az nagyon. Hogy minél célzottabban küldjön neked reklámokat, hogy azt a maradék pénzedet is elköltsd, és annál, aki többet fizet reklámért.

Aki ennyire (indokolatlanul) félti a személyes és fogyasztási adatait, annak okostelefon sem való, mert már beüzemelni sem lehet őket google fiók nélkül. Nem véletlenül nem kivehető az aksi sem, tehát még kikapcsolt állapotban is nyomonkövethető a teló. És a kártyás fizetést is felejtse el teljesen, a közüzemi díjait is mind kp-val fizesse ugyanazon a postán csekken felárért.

2022. aug. 24. 15:02
 33/41 anonim ***** válasza:
94%

#31: Te most helyből vagy ennyire ostoba, vagy ehhez azért neki kell futnod?

Komolyan azt akarod bemesélni, hogy pont annyira volt egyszerű cukorbetegnek lenni 50 éve, mint most?

Ennyire csak nem lehetsz egy hazug féreg.

Arról nem is beszélve, hogy azt sem gondolhatod komolyan, hogy sok modern technológia hány ezer életet menthetett már meg.

Ugye Te az a típus vagy, aki szerint a biztonsági öv is csak egy összeesküvés az emberek ellen, mert valójában sokkal biztonságosabb kirepülni az ablakon, ugye?

2022. aug. 24. 15:05
 34/41 anonim ***** válasza:
28%

"Komolyan azt akarod bemesélni, hogy pont annyira volt egyszerű cukorbetegnek lenni 50 éve, mint most?

Ennyire csak nem lehetsz egy hazug féreg."

Most k9omolyan, mi köze van a cukorbetegségnek az okostelefonhoz, mikor a mai napig kapni ezzel kapcsolatos kezdőkészletet?

Tessék! [link]

2022. aug. 24. 15:13
 35/41 anonim ***** válasza:
92%
A boltok amúgy is tudják, hogy mit vesznek az emberek, csak nincs névhez kötve. De még kamera is van, szóval ha akarják, azt is meg tudják nézni, hogy mit nézel meg a boltban. Én magam jelentéktelen személynek tartom magam, nem hiszem, hogy probléma lenne, hogy tudják, mit vásárolok. Amúgy eléggé paranoiás vagyok, a neten sem szeretem megadni a valódi nevemet, de ezen sosem problémáztam. Örülök, ha kapok párszáz forint kedvezményt, mert a fizetésem nem nőtt, az árak viszont az egekben. Sajnos sokaknak számít a kevés is.
2022. aug. 24. 15:56
 36/41 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy pl a Lidl appban nem is kellett megadni a rendes nevemet, címemet, nekem csak egy monogram van megadva.
2022. aug. 24. 15:58
 37/41 anonim ***** válasza:
82%
35. Most tényleg úgy teszünk mintha a bolti akciók, az okostelefonokkal együtt jöttek volna divatba?
2022. aug. 24. 16:02
 38/41 anonim ***** válasza:
80%
#37 most tényleg úgy teszel, mintha a kuponok, és a törzskártyák a mobiltelefonokkal jöttek volna a divatba?
2022. aug. 24. 16:46
 39/41 anonim ***** válasza:
13%
39. Nem, pont ti tesztek úgy mintha okostelefon nélkül minden akcióról lecsúsznátok. Pedig ezek már a butatelefonok térnyerése előtt is működtek.
2022. aug. 24. 16:53
 40/41 anonim ***** válasza:
72%
Bocs, ez a 38.-nak szólt
2022. aug. 24. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!