Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért dőlnek be ennek sokan?

Miért dőlnek be ennek sokan?

Figyelt kérdés
A MySpar, Lidl Plus, MyPenny appok gyűjtik rólunk az adatokat, ez hogy nem tűnik fel senkinek? Kicsivel kevesebb pénzért vásárolhatnak, meg kapnak pár ingyen kiflit... Erre kiad magáról mindent...

2022. aug. 23. 17:16
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
15%

10 "Nem látom be, mi hátrányom származik abból, hogy kefir reklámot kapok a coca-cola reklám helyett."

Mondjuk ha utálod a kefirt, akkor bizony tud kellemetlen lenni. De ugyanez fordítva is igaz.

2022. aug. 23. 18:23
 12/41 anonim ***** válasza:
97%
Ha van google fiók a telefonodon akkor már alapból mindent megtudhat rólad az, aki akar, tök felesleges a további paranoia.
2022. aug. 23. 18:27
 13/41 anonim ***** válasza:
93%

Lehet, hogy itt is figyelnek.😁

Akit az érdekel, hogy mit vásárolok, azt nagyon tudom sajnálni. (Szerintem nem érdekel senkit sem.)

2022. aug. 23. 18:33
 14/41 A kérdező kommentje:
Félreértettetek. Engem nem az zavar, hogy a vásárlásaimat rögzitik, hanem hogy AZ ADATAIMAT. Ilyet kérdez pl hogy hol lakok, ez utca, házszámmal mikor születtem, e-mail címem, azért az otthonomaz eléggé kiakasztó, nem??
2022. aug. 23. 18:51
 15/41 anonim ***** válasza:
88%
Úgy nagyjából a fél város tudja, hol lakom (nyilván nem Budapesten élek, hanem kisvárosban). Ha faluban élnék, tudná az egész falu.
2022. aug. 23. 18:54
 16/41 anonim ***** válasza:
94%
#14 Olyan címet adsz meg, amilyet akarsz, csak az érdekli őket, hogy melyik Lidl esik közel hozzád. Megadhatod a szomszéd utcát is. Menj el piszológushoz ;-)
2022. aug. 23. 19:07
 17/41 nemaRendőrség ***** válasza:
79%

Nem kötelező megadni a sparos appban.

Lidlben elvből nem vásárolok, azt nem tudom

2022. aug. 23. 19:08
 18/41 anonim ***** válasza:
96%

NEM kérdeznek utca házszámot, NE HAZUDJ!

CSak irányítószámot.

2022. aug. 23. 19:46
 19/41 anonim ***** válasza:
96%

És? Odajönnek az Aldisok a házadhoz??? 😁

Engem nem zavar, nyilvánosan elérhető adatbázosokban is látszanak adataim. Pl. Cégnyilvántartás.

2022. aug. 23. 21:01
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

Hallod, így is, úgyis tudják, mert be van kamerázva az egész bolt, és robotpénztár van, és általában bankkártyával fizetsz.

Ez a hajó sajnos már elment, már jó tíz éve figyelnek mindent.

Merre mész a boltban, milyen gyorsan vásárolsz, melyik csomagolást veszed észre, általában mikor mész boltba és milyen rendszeresen...

2022. aug. 23. 22:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!