Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Miért dőlnek be ennek sokan?

Miért dőlnek be ennek sokan?

Figyelt kérdés
A MySpar, Lidl Plus, MyPenny appok gyűjtik rólunk az adatokat, ez hogy nem tűnik fel senkinek? Kicsivel kevesebb pénzért vásárolhatnak, meg kapnak pár ingyen kiflit... Erre kiad magáról mindent...

2022. aug. 23. 17:16
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
84%
Mert akinek nincs rejtegetni valója, azt nem érdekli.
2022. aug. 23. 17:20
 2/41 anonim ***** válasza:
83%
Mert ők már nem a "kőkorszagban" élnek, amikor még az újságokból vagdosták ki a kuponokat.
2022. aug. 23. 17:21
 3/41 anonim ***** válasza:
81%
Tyűha.
2022. aug. 23. 17:25
 4/41 anonim ***** válasza:
89%
Mert úgy konkrétan miért baj, ha tudják rólam, mit és mikor vásárlok?
2022. aug. 23. 17:25
 5/41 anonim ***** válasza:
0%
4. Ha van rá pénzed akkor nem baj.
2022. aug. 23. 17:28
 6/41 anonim ***** válasza:
95%

Mióta nem vagyok titkos ügynök, nem nagyon tudok olyat mondani az életemben, amivel különösebben vissza tudnának élni!

Régen, mikor még állam titkokat, ipari titkokat kellett őrizni, vagy megszerezni, más volt a helyzet...

De mióta visszavonultam, annyi a titkom, hogy 3 vagy 4 rétegű wc papírt használok!

Lehet, hogy a múltam miatt, de ezek szerint, máshol van az ingerküszöböm, mint neked, kedves kérdező!

Elképzelem, ahogy rettegsz otthon a 4 fal között, nehogy kitudódjon, hogy a mentes, vagy a bubis vizet szereted!

Mert hová vezetne az!

Megtudnák a háttér hatalmakat irányító alakváltó reptoidok, és óvodásoknak látszó terminátorokat küldenének rád, hogy csúfolódjanak rajtad, hogy a bubisat szereted!

Igazad is van!

Súlyos terhet jelentenek végzetes titkok!

2022. aug. 23. 17:51
 7/41 anonim ***** válasza:
14%
6. Ennyire szeretsz ásványvízreklámokat kapni? Mert én inkább kihagynám ezt a lehetőséget.
2022. aug. 23. 17:58
 8/41 anonim ***** válasza:
99%
Lehet tudatlan vagyok, de mi hátrányom származhat abból ha a Lidl nyomon követi a vásárlásaimat?
2022. aug. 23. 18:12
 9/41 anonim ***** válasza:
41%
Én rendszeresen vásárolok a Lidlben, kezdetben regisztráltam volna, de volt egy kérdés, ami bizony kiakasztott (Már nem tudom, melyik), így végül hagytam a francia az egészet.
2022. aug. 23. 18:18
 10/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem látom be, mi hátrányom származik abból, hogy kefir reklámot kapok a coca-cola reklám helyett. Biztos van az az impulzus vásárló, akinek számít, nekem nem.
2022. aug. 23. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!