Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Átvertek a Pennyben vagy...

Átvertek a Pennyben vagy direkt így csinálják az újságot?

Figyelt kérdés
Elmentem krumpliért ,aztán itthon látom hogy nem is az akciós áron számolta el . Az akciós újságot megint megnéztem ott meg azon az oldalon van egy kék kiemelés a fejlécbe hogy PONT VASÁRNAP. De mellé van rakva egy kenyér mintha csak arra vonatkozna. A többi termék ugyan úgy piros alapon van és semmilyen dátum megjegyzés nincs hozzá írva. Így verik át a népet vagy tényleg rosszul "ütötte be"?

2022. aug. 19. 13:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Toppants is es menj be balhezni holnap a pennybe...

😂

2022. aug. 20. 14:42
 22/27 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

#19 persze, hogy direkt van. Pont, mint a Penny üzletek berendezése - úgy alakítják ki, hogy minden soron végig kelljen menned, és meglásd az akciókat.

#20 most egyébként nem tudom mit vársz; videós oktatóanyagot "Multinacionális üzletláncok reklámújságainak értelmezése" címmel? Eskü megcsinálom.

2022. aug. 21. 09:18
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké, én hiszek Neked, csak a kenyérre vonatkozik a vasárnap, de akkor áruld már el, az újság alapján, az említett burgonya, mettől - meddig akciós!
2022. aug. 21. 10:39
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
#22: 👍😂😂😂
2022. aug. 21. 11:18
 25/27 A kérdező kommentje:

A kialakítással nincs gond ,eddig volt mert bementél tolókocsival és azon a söralátét méretű üzletben a klasszikus utca elrendezés nem működik mint a teszkóban ami egy óriási hangár. Moccanni nem lehetett borzalmas volt de most rájöttek hogy ha egy labirintus szerű folyosót csinálnak az üzletből akkor körbe lehet járni és nem 1m széles sikátorokban kell bukdácsolni.

Mit várok ezzel kapcsolatban , semmit , ti rugóztok ezen. Az én kérdésem kommentelőkhöz volt hogy vezessék le logikai alapon miért gondolják azt amit mondanak. De erre eddig egyik sem volt képes. Olvasd vissza ha érdekel.

23 Miért hiszel nekem, ki mondta hogy hinned kell nekem? Nekem van egy logikai levezetésem az újsággal kapcsolatban hogy miért godnoltam azt hogy semmi köze a vasárnaphoz. Nektek meg van egy ezerszer kimondott álláspontotok hogy pedig ez logikus de hogy miért azt nem tudjátok levezetni. Én marha kíváncsi vagyok pedig.

Pl azt is le tudom vezetni amit most kérdeztél , a burgonya főszabályként az ujság érvényességi ideje alatt értendő 18 tól 24 ig.Mert minden ujságnak van egy érvényességi ideje amit meglátsz amikor rákeresel és megnyitod.

Az sem segített a helyzeten hogy én fentről lefele görgettem az odlalakat. Ahol lapozható kiterítve látod ott lesz látható hogy valójában a fejlécek és néhol díszítősor van alatta ez átmegy 2 oldalra is ,ekkor a jobb oldalon nincs dátum megjelölés mert a bal oldalon látod . De ha ezt laponként nézed akkor már nehéz megfejteni a logikát mondom úgy hogy nem ismered a rendszert és nem szoktál bevásárolni járni.

2022. aug. 21. 12:14
 26/27 anonim ***** válasza:
86%
Továbbra se érted, a hiba a te keszülekedben van. 😂
2022. aug. 21. 12:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Mit nem értek?
2022. aug. 21. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!