Használt telefonnal átvertek, mit csináljak?
Oktober környékén vettem egy használt telefont magánszemélytől adás-vételivel, dobozzal/tartozékokkal illetve márciusig tartó garanciával.
Az elmúlt 2-3 hétben elkezdett vertikálisan becsíkosodni a kijelző, úgy hogy elvittem apple szervizbe és azt a választ kaptam 6 órával később hogy nem gyári a kijelzője és nem vállalják garanciában a javítását.
Tudok kezdeni valamit az eladóval szemben? Vagy szúrjam t@kön magam?
Ha az eladó bármilyen formában utalást tett arra, hogy valamely alkatrésze (kijelzője) cserélt akkor nem, mert neked kelett volna megkérdezned, hogy mit takar pontosan.
Október pedig nem most volt szóval szúrhatod tökön magad ammenyiben ellenkező tanúsítást nem tett a termék leírásában az eladó. Például, hogy gyári új mindenje.(abszúrd, hogy csinálta volna)
Amúgy meg nem muszáj Apple szervízben bajlódni ezzel, ahogy elnézem az előző tulajdonos se tett így. Nyugodtan menj más szervizekbe, ott majd megjavítják.
A kérdés, hogy a kijelző azért lett kicserélve, mert a gyári megsérült vagy , hogy az eredetit eladják jó pénzért. Bár ez nem változtatna a dolgokon, de akár előfordulhat, hogy csak azért cserélték ki egy olcsó másolatra a kijelzőt, hogy "karcmentes" címszóval árusíthassák...
Mi áll az adásvételin?
Ha van olyan rész, hogy "az eladó kijelenti, hogy a készülék rejtett hibáiról nem tud" vagy hasonló, akkor felesleges próbálkoznod is.
Köszönöm a válaszokat, akkor marad a tökön szúrás.
3-as egy 11 pro max mióta 5 éves? hmm
6-os mivel a "garancia" az apple boltjaiba/ hivatalos szervízeibe szól igen oda megyek ಠ_ರೃ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!